![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Facebook in sine nu este daunator, modul in care il folosesti iti poate dauna. Depinde de fiecare individ in parte. Si app, cei cu conturi de facebook nu sunt fraieri ( cum i-a numit un anume membru aici pe forum). Pe facebook am regasit inclusiv preoti, profesori, doctori etc, eu consider asta o jignire gratuita la adresa tuturor utilizatorilor. Ca pe orice site, ca in orice domeniu si ca si in viata trebuie sa stii sa fii cumpatat si intotdeauna din orice sa iei partea buna a lucrurilor. De aceea avem liberul arbitru. Eu zic ca depinde de tine ca individ . Ceea ce cauti pe orice site aceea gasesti.
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 13:59:56 |
| Facebook: bun sau rau ? | Cristina Maria | Intrebari utilizatori | 45 | 07.11.2012 23:47:59 |
| cont | mirela.b | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 07.03.2012 10:57:47 |
| Peste 8000 de amenintari cu moartea de la crestini pe Facebook | cocacoc | Generalitati | 65 | 11.08.2011 15:52:50 |
| Facebook ? | podariuv | Intrebari utilizatori | 24 | 11.06.2010 16:15:23 |
|
|