Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2011, 00:14:30
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
miscarea legionara dorea sa lupte tocmai impotriva tipului de roman ticalosit, pe care il gasim si azi,din pacate aciuat in diverse unghere ale societatii mai ascunse sau mai vizibile,si care ne da lectii de morala(vezi politicieni de tip nastase, ponta,antonescu ,si securisti convertiti in moguli de presa,care ne arata ei calea...luminoasa !)
Din pacate aceste jigodii,se catara meru la varful puterii,aratand ca societatea noastra are ceva nesanatos in ea !!!

Legiunea, dimpotriva, s-a bazat pe selectie naturala,si promovarea elitelor societatii !!!
Asa se face, ca a avut aderenti, cele mai stralucite minti ale neamului romanesc dintotdeuna. Si va las pe voi sa le enumerati si pomeniti cu cinste !!!

Numai garantia acestor nume ilustre,ar trebui sa-i faca pe denigratori sa paleasca de rusine,in fata unei miscari transfiguratoare de neam,precum legiunea !!!
Ea a reusit sa transfigureze pe romanul nostru simplu si anost, intr-un sfant al inchisorilor,asa cum suna celebra sintagma, folosita mai apoi pe buna dreptate de catre istorici !!!
Ce este mai minunat decat asta ?!
Ce e aceea mai frate "selectia naturala" si "promovarea elitelor societatii" ca eu nu inteleg.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42