Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2010, 12:33:28
dorinastoica14
Guest

Implicit

LA MULȚI ANI tuturor celor care poartă binecuvântatul nume al acestui sfânt drag nouă românilor sfântul Andrei

Aș adresa în mod special urările mele și toată considerația fratelul Andrei(Tradiție 1 )cu care nu am avut de cele mai multe ori idei convergente dar pe care îl admir și îl respect pentru pregătirea telogică și consecvența cu care își apără ideile și credința ortodoxă atâta timp cât nu cade în extremism din exces de zel.
Să ai în viață un drum ascendent iar realizările să fie pe măsura pregătirii și a inteligenței cu care ai fost înzestrat din plin.Sunt convinsă că odată cu trecerea timpului adăugând ani la cei puțini de acum vei merge pe calea împărătescă,adică pe calea de mijloc care duce fără dor și poate în Împărăția cerească.

Un alt Andrei la care țin este andreicozia care deși de multe ori mi s-a părut că are idei ciudate și neortodoxe este un om de valoare și un suflet minunat așa cum numai oamenii cu multă credință pot avea.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- PadreCory Generalitati 69 04.07.2010 18:14:17
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine mihailt Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 6 09.04.2010 01:20:01
FORUM iosif Generalitati 16 30.06.2009 08:17:16
Aniversari nede_mar Generalitati 1 30.08.2008 16:59:34
Aniversari si comemorari ancah Stiri, actualitati, anunturi 9 31.08.2007 08:01:08