Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2010, 21:13:11
Cristina sibiu Cristina sibiu is offline
Member

Data înregistrării: 26.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ma faci sa rad..adica nu discutati pacate personale ale nu stiu cui preot???Pai si atunci ce aveti toti cu preotu ala ,ca mai mult il judecati decat sa discutati.Daca nu crezi ca si-a facut baie pt. uzul personal te invita la sibiu sa te convingi .Ce vin cu regim inchis mai omule tu sti ce vorbesti ?Pai poate sa mearga cine vrea sa cumpere vin ..e ca la magazin ,mai ceva iti da si sa gusti .Actiunile caritabile sunt maruntis pt. ei deci hai sa o lasam balta .Da sunt campioana la judecat si cei cu asta imi duci tu mie pacatele in spate?Eu nu stau pe margine si ascult ..PREOTUL face asa ceva ..se complace in situatie nu l-am auzit odata sa mustre pe cineva .Eu nu am zis ca nu platesc taxe pt. slujbe chiar mi se pare normal ,poate nu sti tu sa citesti dar vb. despre alte taxe inventate ,cum ar fi intretinerea mormintelor un,taxa pe filmat. etc.
Si as mai avea o intrebare pt. tine te rog sa-mi raspunzi daca te lasa orgoliul .De ce imi dai raspunsuri cu exemple despre pocaiti,tie frica ca ma pocaiesc ?De ce e ura asta intre voi,adica de la voi spre ei?Voi nu vedeti ca aveti numai de pierdut?Eu nu am auzit de pocaiti sa treaca la ortodoxism dar invers o gramada .

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 63 23.06.2012 15:50:29
Un preot din Focsani a fost injunghiat Simply_me Preotul 23 19.06.2012 17:54:57
Ion Creanga - preot ortodox maria32 Generalitati 4 11.06.2010 00:02:09