![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Cititi cat mai mult...orice, pentru ca din orice poti invata ceva....o expresie, un fragment daca retii din ce ai cititi esti castigat...nu ai pierdut timpul.
Mie mai imi place cap13 din "Epistola 1 catre Corinteni" a Sf. Ap. Pavel. Mie mai imi place poezia "Invata de la toate" a lui Rudyard Kypling. In rest repet semnatura mea si a fiecarui alt user in parte cred ca spune multe.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Pentru tine, pentru mine!... | OmuBun | Rugaciuni | 22 | 02.08.2010 16:20:54 |
| Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! | strajeru | Rugaciuni | 32 | 24.06.2010 00:01:22 |
| Multumiri tuturor celor care s-au rugat pentru mine | patinina34 | Generalitati | 6 | 26.01.2009 04:46:36 |
|
|