Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2010, 21:29:09
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred ca este pacat...daca ar fi pacat nu cred ca mai marii bisericii s-ar duce la mare, incepand de la cei mai mari pana la stereti, calugari si preoti...este adevarat ca nu merg unde merge toata lumea, dar totusi merg, fac si tratamente. Eu va spun asta pt ca stiu si unde merg, dar pt mine este normal pt ca fiecare organism are nevoie si de soare, tratament si relaxare. Deci eu cand am spus asta n-am spus ca mergeau la Mamaia pe plaja ziua si in cluburi noaptea, sa fie clar...
de ex. cand eram studenta faceam voluntariat pentru Patriarhia Romana pentru asistenta sociala si mergeam in tabere cu copii din camine sau din familii sarace la Techirghiol, iar calugarii sau preoti care mergeau cu noi mergeau sa faca plaja in alta parte fata de Eforie Nord unde mergeam noi cu copii...era ceva normal si firesc iar aceasta problema am discutat-o si cu pr. Arsenie care m-a lamurit odata pt totdeauna cum sta treaba asta: ochiul murdar indiferent ce ar fi in jurul lui tot murdar vede, pe cand ochiul curat si daca ar trai in mizerie el tot curat ar vedea...(asta e doar un exemplu din discutia avuta cu pr.)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute laurastifter Morala Crestina 35 22.03.2012 11:51:21
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? Bogdan N Generalitati 9 31.05.2011 09:43:17
Un mare pacat Rodica50 Generalitati 2 22.11.2010 14:49:45
Pacat enorm de mare? derbyc Generalitati 19 22.10.2010 20:55:12
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna zuzu17 Intamplari adevarate 9 05.01.2010 12:44:56