![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Tu asculti de Dumnezeu? ma indoiesc, de vreme ce consideri ca eu sunt ratacit pt ca am o opinie diferita fata de un ortodox. Dc am opinie diferita fata de ce zice Sf Scriptura atunci ai putea zice. Citat:
Am mai dat exemplu asta, din Galateni, dar il mai dau o data: "Dar vă fac cunoscut, fraților, că Evanghelia cea binevestită de mine nu este după om; Pentru că nici eu n-am primit-o de la om, nici n-am învățat-o, ci prin descoperirea lui Iisus Hristos." Invataturile ortodoxe in contradictie cu Sf Scriptura sunt urmatoarele: inchinarea la icoane, la moaste, conceptia ca pomana ajuta mortu sa iasa din adancurile iadului, conceptia ca omul mai are o sansa la rai si dupa ce moare. Arata-mi unde in Sf Scriptura se incurajeaza aceste lucruri. Asta cu singura biserica adevarata trebuie demonstrata. Asa si catolicii zic ca ei sunt singura biserica adevarata. Citat:
Citat:
"Dar când a binevoit Dumnezeu Care m-a ales din pântecele mamei mele și m-a chemat prin harul Său, Să descopere pe Fiul Său întru mine, pentru ca să-L binevestesc la neamuri, îndată nu am primit sfat de la trup și de la sânge, Nici nu m-am suit la Ierusalim, la Apostolii cei dinainte de mine, ci m-am dus în Arabia și m-am întors iarăși la Damasc." Ce inseamna pt tine ca l-a ales din pantecele mamei lui? a fost sau nu predestinat? Citat:
Duhul Sfant vine de la Dumnezeu, nu vine de la preoti nici episcopi. Transmiterea Duhului Sfant prin om s-a facut doar de catre apostoli si atat. Cazul lui Filip e elocvent. Nu ai tu de unde sa stii ca nu exista Duh Sfant in bisericile protestante, faci afirmatii gratuite fara nici un fundament. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce este Isus fiul lui Dumnezeu? | wassabi | Generalitati | 177 | 25.12.2013 23:05:33 |
Roaga pe Dumnezeu sa fie profesorul tau, sa te invete unde este adevarul | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 25.10.2011 15:49:22 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
|