![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Lucrurile astea trebuie stabilite de la început. E foarte, foarte important să fie stabilite ÎNAINTE de căsătorie.
Soția mea și cu mine am hotărât să ne căsătorim ortodox. Argumentul ei a fost foarte puternic: rudele ei, ca și rudele mele, fiind ortodoxe, ar prefera această variantă. Cum aveam pile la pr Galeriu (Dumnezeu să-l ierte), căruia bunicul meu îi fusese profesor de liturgică și tipic, am beneficiat și de o slujbă foarte frumoasă la Silvestru. Copiii i-am "botezat catolic". Eu merg Duminica la liturghia catolică, iar nevastă-mea merge mai rar pe la biserică. Ea este, ca să zic așa, o ortodoxă relaxată. Acuma, absența ei este motivată: avem un copil mic. Am luat de câteva ori copilul mic la biserică, și am fost la jumătăți de liturghie, că mai mult nu s-a putut :)
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 03:13:29 |
| Casatoria intre rude | danielll | Generalitati | 9 | 03.03.2013 17:34:53 |
| pacatul stramosesc+religii diferite la casatorie | simona_fidela | Nunta | 10 | 12.03.2012 15:23:28 |
| casatoria intre rude | vlady | Generalitati | 5 | 11.02.2007 15:05:10 |
| casatorie intre persoane de relegii diferite | mikidutza | Nunta | 6 | 20.09.2006 20:54:36 |
|
|