Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 17:54:28
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Eu personal cred că Dumnezeu, Care este Atotștiutorul, poate vorbi în orice limbă, dar nu înseamnă că este și necesar să o facă. În același timp consider că este o oarecare echivalență de (non)sensuri între a pretinde că Dumnezeu vorbește în limbi cu aleșii Săi neoprotestanți (ziși la modul total impropriu "penticostali") și a pretinde că Duhul Sfânt le vorbește altor "aleși" (lor și numai lor - ziși la modul peiorativ "pucioși") strict în românește ! Este aceeași nebunească infatuare a supraestimării, o boală de care suferă "cei aleși", dar care se manifestă în mai multe feluri.
"Aleșii" pucioși nu se opresc aici cu inovațiile lor eretice. Mai pretind că:
- primul pământ ieșit de sub ape la Facerea lumii a fost pământul din grădina pucioșilor de la Glodeni-Vale de lîngă Pucioasa.
- Adam a fost plămădit chiar din lutul de la Glodeni-Pucioasa (și, evident, cică de aici se trage numele localității Glodeni, de la glod=lut),
- primul pământ ieșit de sub ape după Potop, de unde a adus porumbelul ramura de măslin înverzit a fost... (ghici, pucioasă, ce-i?) tot la Glodeni-Pucioasa.
Să vezi și să nu crezi!

Extraordinar. Am sa citesc si eu ceva din aberatiile lor. Se afla pe blogg-ul citat de tine ca semnatura?... Credeam ca esti de-al lor...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna a judeca pe cineva? alexaa Generalitati 11 15.03.2012 18:06:25
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? JustNicol Generalitati 0 04.03.2012 19:43:18
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? JustNicol Stiri, actualitati, anunturi 0 04.03.2012 19:39:35
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
O idee Golbi_ Generalitati 10 08.01.2010 02:13:13