![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Hartford - imi cer scuze ca n-am reusit sa raspund in timp util intrebarii tale (multumiri Noesisaa pentru ajutor). Dr Raed Arafat este de origine sirian. A studiat medicina la Cluj si s-a specializat in terapie intensiva si medicina de urgenta. Gasesti aici un interviu cu el daca te intereseaza mai mult: http://www.cariereonline.ro/index.ph...a_SMURD?page=1
Eu i-am admirat munca si realizarile cu mult inainte de a fi ales Secretar de Stat. E imbucurator faptul ca acest om - nu conteaza daca e roman sau nu - detine acum un post in guvern de unde poate si chiar face mult bine si e posibil ca, in timp, sa schimbe ceva in mentalitatea romanilor dar si in ceea ce priveste calitatea vietii lor. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lucruri imposibile | spre_rasarit | Generalitati | 22 | 28.01.2012 10:44:01 |
lucruri neintelese | pacifistul | Generalitati | 30 | 20.09.2011 14:18:10 |
Prieteniile rele strica obiceiurile bune | costel | Generalitati | 18 | 06.10.2009 16:58:08 |
Lucruri ... ne-prevazute | irina4m | Preotul | 4 | 26.11.2007 19:00:51 |
lucruri aiurea | primus | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 10.10.2006 14:18:48 |
|