Citat:
În prealabil postat de Apostol
Găseam aici pe acest forum o altă lume,o lume unde este multă iubire de aproape.
Citesc și mă minunez!Nici nu indaznem să scriu ceva să nu impitez cu ceva scriitura de aici.
Și dintr-o dată mă trezesc cu poze de la nuștiu ce manifestație cu păreri pro sau contra
ce in viața de zi cu zi deja ne este deajuns.Dacă doream un astfel de forum acolo postam.
Dragilor și fraților nu vedeți că am inceput să ne uram intre noi?De ce?
Ce avem noi la afacerea lor?Vă umple frigiderul vă țin copii la școală?
Vin dintr-o familie incercată in comunism,cu ani de pușcărie și canal .Nu m-a invățat nici-o
dată ura și au făcut in așa fel incat eu să văd și să discern.Stiu ce inseamnă comunism!
Nu-mi băgați degetele in ochi pentru că eu oricum clipesc.
Imi doresc un presedinte să mă reprezinte .Vreau un președinte educat la care să mă raportez.Nu vreau să-i știu numele președintelui dar vreau să o duc decent ,copii noștrii
deasemeni.Nu mai vreau minciuni și nici prefăcătorii.Vreau modele.Nu diplome cumpărate.
Să ne rugăm cu toții să avem mintile luminate,să fim buni să fim uniți.
Să-i cerem iertare Maicii Domnului că indraznim să o rugăm.
|
Vezi , asta este politica, crează dezbinare, agitație, are miros urât ! Am spus toate acestea mai la început , și se confirmă. Nu are cum , unde este sau se discută politică, să fie iubire, armonie, înțelegere și mai ales înțelepciune !