![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Ora et labora era deviza (roaga-te si munceste). Acum... trebuie sa ii dam Cezarului ce e al Cezarului. Daca trebuie sa muncesti, munceste. daca te poti si ruga in acest timp, e foarte bine. Insa, dupa parerea mea, nu te poti eschiva de la munca sub pretextul rugaciunii. Iti dau un exemplu banal, pe care l-am intalnit: atunci cand esti la serviciu si e slujba la biserica, eu cred ca ar trebui sa mergi la serviciu (Cezarul) si sa iti para rau ca nu poti merge la biserica. Plus ca s-ar putea sa iti pierzi si slujba :D. Cel mai bine ar fi (si acum vorbesc din sfaturile pe care le-am primit) sa ai un program de rugaciune, asa cum ai un program de munca.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am vazut ceva odata... (sau atentia la ce citim???) | xanixade | Intrebari utilizatori | 5 | 10.01.2014 07:43:00 |
| Strain am fost odata-Priceasna | vidoveczandrei | Muzica Bisericeasca | 6 | 14.04.2011 13:35:54 |
| Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 18:16:28 |
| Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 22:40:59 |
|
|