Citat:
În prealabil postat de patinina34
Uite ce interesant mi s-a intimplat astazi si ieri:
M-am rugat la Sfanta Teodora, si am facut acatistul acestei sfinte.
Apoi am plecat undeva, iar la intoarcerea acasa, un miros de tamaie in toata casa, nemaipomenit de frumos, insa eu tamaie nu am pus.
Asta a fost ieri, si azi.
Cum explicati?
S-a mai intimplat si altcuiva asa ceva?
|
Poate fi intr-adevar o minune sau o ispita de la cel rau.Aveam o prietena yoghina care-mi povestea ca ,,instructorul" lor e insotit de aceasta aroma sacra chiar si in tramvai.Apoi sa medidezi la intamplarile parintelui CLEOPA.Citez din Pelerinul Roman, pg.97:
,,O alta ispita a avut parintele Cleopa cand citea Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului, caci dracii cand a inceput parintele sa se roage i-au adus un miros atat de placut, incat nu mai putea de bucurie, dar parintele stia ca acestea sunt de la draci, pentru ca sa-l arunce in mandrie.Atunci, a inchis Acatistierul si nu s-a mai rugat, dar timp de 20 de zile n-a disparut mirosul, dracii sunt f.vicleni, dar au disparut si n-au putut sa-l biruie spre a se mandri.
Cand te rogi-spune parintele Cleopa-nu este bine sa primesti nici un fel de miros sau vreo impresie simtita, caci atunci sunt dracii de fata si vor sa te faca sa te mandresti ce mare rugaciune ai tu atunci,,Ce mare esti tu, ce sfant esti", zic atunci dracii catre tine."'