Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2009, 14:05:20
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Nu facem nici noi prea bine, elena fetita mea are o perioda mai agitata negativa de vreo cateva zile(sare tipa se uita speriata in perete,isi pune mainele la urechi,se strmba din tot corpul,nu pot sa o tin ca fuge de mine) seara la culcare e mai greu caci nu poate sa se linisteasca sa adoarma nu stiu daca voi sunteti scutiti de asta,aude ceva vede ceva si e foarte dureros ptr ea si pentru mine...ea de obicei este agitata pozitiva(sare, topaie, rade)...nu a mai avut de mult asemenea perioada aprope ca uitasem...dar am oservat ca afara era o luna luminoasa ma gandesc ca poate in functie de luna e si starea ei....undeva in Sfanta Evaghelie scrie despre cum Iisus Hristos a vindecat un baiat "lunatic"...deci cuvantul "lunatic" a existat si in trecut deci se stie despre asta, e posibil sa fie cauza asta si la noi...Dumnezeu cu mila!...trebuie sa scot afara sa o plimb mult sa uite.
Imi pare rau ca sunt accidentati baietii tai ...ai grija de ei acum sa ii faci bine,se mai intampla si la case mai mari, dar mai ales in situatia noastra...trebuie sa iesim din toate cu rabdare....
Sa te duci cu baiatul la biserica sa ii dai Sf. Impartasanie...ar fi bine,sper ca faci acest lucru.
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Tags
www.adrianroman.webs.com

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Aspecte ale consilierii familiei copilului cu autism nicoletalaura Intrebari utilizatori 4 25.06.2012 23:59:29
ajutati cu un click copiii cu autism! Andreea321 Umanitare 1 30.04.2012 10:35:50
Studiu:Legatura AUTISM-ATEISM bin000 Teologie si Stiinta 15 26.03.2012 13:35:17
Nu inteleg alinnasser2010 Generalitati 71 26.05.2010 22:07:25
ajutati-ma sa inteleg catalinabalhui Sectiune dedicata profesorilor de religie 1 23.09.2009 12:32:00