Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2009, 14:12:44
diador diador is offline
Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit Necredinta

ce este necredinta?vreau sa stiu daca sunt necredincioasa pt ca nu ma rog decat foarte putin,nu merg la biserica si de foarte multe ori imi pare ca Dumnezeu a mai uitat de noi.
cand spun aceste lucruri constientizez ca e rau ceea ce fac si-mipare tare rau.cred ca Dumnezeu nu se mai uita la noi (noi-adica strict eu sotul meu)pt ca noi uitam sa ne facem datoria fata de el.
am avut o perioada cand posteam si ma rugam mai mult decat acum.dar gandul de multe ori, in timp de rugaciune, imi zbura in cu totul alte parti.atunci am zis: mai bine rar da bine decat des si prost.nu mai sunt atat de convinsa daca e bine sa aplic regula asta in ceea ce priveste rugaciunile pe care tb sa ale aducem lui Dumnezeu.dar ma framanta intrebarea:CE ESTE NECREDINTA?asta de cand nu-mi mai iese sintagma asta din cap:AJUTA DOAMNE NECREDINTEI MELE!mi se pare singura rugaciune pe care mi-ar mai asculta-o bunul Dumnezeu.nu cred ca ma invrednicesc sa mai spun altceva supa toate pacatele pe care le fac.voi ce spuneti?am nevoie de multe ca sa ma indrept.Dumnezeu sa-mi dea vointa.cred ca asta este necredinta=LIPSA DE VOINTA INTRU CELE ALE LUI DUMNEZEU.
VOI CE PARERE AVETI?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necredinta lui Toma-necredinta cea buna georgeval Generalitati 21 10.10.2012 18:12:15
perioade de necredinta Dia20_diana Generalitati 27 10.03.2008 18:51:25