![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Gelozia are doua fete.
Una este pozitiva pentru ca inseamna ca il iubesti pe omul respectiv si nu vrei sa-l pierzi. Nu ti-este indiferent daca ti-l ia altcineva. A doua fata este nesiguranta in realtie si aici este o problema. Tu trebuie sa ai o discutie serioasa cu el. Pe urma trebuie sa incerci sa-l intelegi, sa vezi daca te iubeste cu adevarat pe tine si cat inseamna pentru el celelalte figuri feminine. Daca in relatia ta este bine si este iubire, ai sa intelegi ca nu trebuie sa-ti fie teama, numai tu insemni ceva pentru el cu adevarat. Nu te mai gandi la celelalte si mai ales la trecutul lui. Siguranta poti dobandi si avand grija sa mentii bine relatia voastra. Lasa-le pe celelalte si vezi de tine, ce-i oferi tu. Daca el gaseste ce-i trebuie la tine, la tine va ramane. Exista si exceptii, dar cam asta este regula. Ai grija de tine si de el, faceti lucruri impreuna, relaxati-va, nu va mai certati etc. Si inca ceva care poate iti va ajuta: sa te gandesti si la planul B. Daca s-ar intampla sa-l pierzi, ce-ar fi. Tu nu poti trai numai prin el. Daca s-ar intampla iti vei gasi alt drum si vei izbandi, nu va fi o drama. N-ar fi usor, ai suferi, dar n-ar fi sfarsitul lumii. Gandul acesta iti va da poate curaj. Si sa evitati minciuna. Este ceea ce urasc eu intr-o relatie cand apare o alta persoana. Se intampla si gata, dar ai curajul si spune in fata: am pe cineva si ma despart de tine. Eu asa i-am spus sotului meu: "stiu ca este posibil, asa ca te voi intelege, dar sa-mi spui adevarul. Si eu voi face la fel." Si in plus pana la proba contrara, fii linistita. Daca se va intampla vei afla oricum. N-are rost sa tot stai cu frica ca si cu drobul de sare. Daca el te vede tare, sigura pe tine si ne-posesiva, va fi cu tine. Gelozia face mai rau. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gelozia intre frati | Ekaterina | Generalitati | 15 | 31.07.2012 10:24:07 |
Gelozia | ancah | Pocainta | 27 | 15.01.2011 16:15:33 |
|