Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2009, 22:44:19
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Probabil (in mod sigur)ca nu ati citit Vechiul Testament...Din auzite stie toata lumea.O zi buna.
PS: Odata mi-a explicat,dar dumneata nu poti intelege.
Am citit o treime. Urmeaza si restul...

Circula pe net vreo 12 motive pentru care Dumnezeul biblic este considerat de parerile atee ca fiind rau. Cu citate din NT si VT. Pe mine nu m-au convins, sunt niste citate smulse din context si care nu admit explicatiile de nici un fel, asa cum nici tu nu vrei sa accepti explicatia pe care am scris-o eu mai sus - probabil ca ai aruncat o privire ironica in treacat zicand: ce zice asta, stiu eu mai bine ca oricum bate campii, nici nu merita atentia lecturii.

O seara buna si tie si desteptarea devreme, ca stii tu: cine se scoala de dimineata departe ajunge. :D

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? florin.oltean75 Generalitati 3 22.02.2012 20:28:10
Dumnezeu nu vrea suferinta omului caty_deea Despre Biserica Ortodoxa in general 17 07.02.2011 23:14:52
oameni care nu au crezut in Dumnezeu cozia Intamplari adevarate 5 28.07.2008 20:15:06