Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2009, 22:06:01
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C.tin Vezi mesajul
De aceea zic: spurcăciuni și trădători ai acestui neam, care ați călcat în picioare sacrificiul tinerilor de la Revoluția din dec. 1989, și ne-ați dus într-o altă robie și în altă nemernicie, temeți-vă !
Nu a fost nici o revolutie,a fost lovitura de stat! Si nu a fost nici un sacrificiu al tinerilor,credeti ca ei vroiau sa moara? Au iesit cu totii in strada (efectul de turma) si care a avut ghinionu... a fost impuscat. Si acum i-au facut eroi!

Si sa nu dam vina pe acei tradatori (care exista,desigur),ceea ce a urmat dupa '89 ne-am facut-o cu mana noastra,noi am dorit asta! Drept urmare,si pedeapsa lui Dumnezeu,daca o pot numi asa. Pentru tot ce se intampla suntem vinovati! Sa nu dam vina pe tradatori si hoti,pt ca noi i-am votat,noi i-am sprijinit,noi i-am incurajat! Si daca am vazut ca tot nu e bine... nu a iesit nimeni sa protesteze! Chiar,unde si cum a disparut peste noapte eroismul celor de la "revolutie"?? Fara suparare,dar Romania comunista a fost mult mai crestina decat cea de acum! Cu toate ca teoria spune altceva...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
-din cele petrecute prin inchisori comuniste sunsray Generalitati 1 13.03.2012 19:19:12
Sfintii inchisorilor comuniste doctor_faustus Biserica Ortodoxa Romana 0 16.12.2010 21:48:29
Sfintii Inchisorile Comuniste 11111111 Generalitati 33 07.01.2010 20:00:02
POEZII DIN TEMNITELE COMUNISTE Basileus Generalitati 7 22.08.2009 01:11:18
Parastas inchinat martirilor si eroilor neamului Cezarina Stiri, actualitati, anunturi 2 13.01.2009 20:10:56