![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
am vazut multi tineri in situatia asta.in cele mai multe cazuri s-a ajuns la compromis:fie si muzica, dar renuntam la obiceiuri pagane. noi am facut nunta duminica, am participat la liturghie si ne-am impartasit impreuna cu nasii, apoi a urmat masa dar fara muzica de dans.doar muzica religioasa, de genul pricesnelor.in aceasta situatie nunta s-a gatat la 8.daca ar fi sa o iau de la capat, adica sa ma intorc in urma cu cativa ani, n-as mai face la fel. as alege si o muzica de dans, dar de buna calitate. sa nu mai spun ca mi-am pus toate rudele"in cap", dar nu au avut ce face, caci eram foarte incapatanata.iti dau un sfat:FA O NUNTA DE CARE AI VREA SA-TI AMINTESTI CU BUCURIE TOATA VIATA!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica crestin ortodoxa (psaltica) pe engleza | mihailt | Muzica Bisericeasca | 5 | 27.05.2013 17:28:01 |
Habotnicia (crestin ortodoxa) | Eugen7 | Pocainta | 30 | 06.08.2012 19:27:03 |
Tabara crestin-ortodoxa | potoceanc | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 4 | 20.01.2010 12:45:28 |
CARTE crestin ortodoxa ONLINE | Adi_Luntras | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 29.10.2006 16:13:54 |
|