Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2009, 10:39:00
bmd
Guest

Implicit

Daca pe drum ma voi impiedica si voi cadea, oare ma vei ajuta, sau ma vei lovi cand sunt cazut fiindca "exista in fiziologie un mecanism al durerii care aduce vindecarea"?

[COLOR=blue]Din nou esti rau intentionat (probabil inconstient) Nu erai tu cel cazut ci IPS Teodosie, iar "rana" care ti-am facut-o eu era facuta unui om care si el statea bine in picioare si impartea pumni discreti in barba[/COLOR]!

Ii asigur pe cei pe care ii deranjeaza acest cuvant - sau pe care ii deranjeaza ca nu "simt" cainta mea...- ca nu il voi mai posta.
[COLOR=blue]Multumim si ar fi fost perfect daca raminea atit dar a trebuit sa continui cu[/COLOR]
(de parca ei ar trebui sa ma judece)
[COLOR=blue]care a anulat totul! Oricum sper sa nu uiti sa-ti ceri iertare cind iti dai seama ca ai gresit si nu doresti sa o mai faci (nu avem noi nevoie de asta ci tu)[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Laurentiu, sincer esti o persoana cu care-mi place sa discut esti un fel de Andreicozia (cu care ma ciondanesc de ani de zile dar pe care nu l-asi baga pentru nimic in lume in ignor list) dar mi-asi dorii sa intelegi ca indiferent cit ma "cert" eu cu tine sau cu altul multumesc lui Dumnezeu inca nu urasc pe nimeni si cel putin la mine ramine doar la nivel de disputa verbala fara urmari.[/COLOR]

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35