Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2009, 20:33:06
emanuel2007
Guest

Implicit

eu nu am cunoscut nici un parinte cu viata sfanta ecumenist in ortodoxie ... nu cred ca asa ceva a existat vreodata ...

la inceputurile ecumenismului , se poate ca unii parinti au fost oarecum mai ingaduitori fata de miscarea ecumenista , insa dupa cativa ani de ecumennism , nu a mai ramas nici unul care sa nu fie impotriva ecumenismului ...

dau exemple : par porfirie , cuv paisie , cuv sofronie , sf siluan , par filotei zervakos , sf ioan maximovici , gheron iosif si intreaga lui obste de sfinti , par ilie cleopa , par dumitru staniloaie , par arsenie boca , par iustin parvu , par arsenie papacioc , par proclu , par ioanichie balan , par paisie olaru , par ioanichie moroi , sf iacov , cuv ioan iacov hozevitul , si toti ceilalti au numit ecumenismul erezie , si au refuzat cu fermitate sa ia parte la nici un act de natura ecumenista ... deci arata-mi macar un parinte sfant si ecumenist , ca eu nu stiu nici unul ... din toti acesti parinti exista citate si interviuri intregi in care ei au sustinut ca sunt impotriva ecumenismului ... de exemplu cu par dumitru staniloaie exista si pe net un interviu in care el declara ca ecumenismul este , citez , " produsul masoneriei si erezia tuturor ereziilor " ...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blasfemia satanelor adventiste: Trupul lui Hristos este un simplu trup fizic !!! doctor_faustus Secte si culte 22 28.11.2010 12:40:00
Alimentatia, sufletul si trupul omului sophia Generalitati 22 14.03.2010 01:39:51
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul mihailt Generalitati 26 13.03.2010 23:01:16
Ritualul impartasirii - Trupul si Sangele Domnului deodata? georgeval Impartasania (Taina Euharistiei) 14 12.08.2009 16:24:52
Intrebare despre trupul Domnului naephius Biserica Ortodoxa Romana 25 18.07.2009 14:55:37