![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Adevarat a inviat !
Am ascultat melodiile ieri seara si iar astazi , sa pot sa-ti scriu cat mai la obiect ,fara sa ma insel in ceea ce am simtit cand le-am ascultat Observ ca n-ai primit nici un raspuns ...asta ar spune multe ..ori nu este nimeni interesat de subiect ,ori nimanui nu-i place muzica aceasta ..ori celor ce nu le place n-au chef de scris... stii ca-i mai deschis subiecte pe tema asemanatoare ,ex. Nicu Wagner, asa ca , am sa-ti raspund eu ,desi nu stiu, daca de la mine asteptai raspuns. Primele doua pricesne (sper ca-am scris corect !) le-am ascultat pana la capat -cele ale lui [COLOR=black]Cristian [/COLOR]Pomohaci si mi-au placut ,foarte frumoase ..Are o voce deosebita.Timbru vocii cu accent din Ardeal este foarte placut,transmite emotie ..Versuri scrise cu credinta si sensibilitate. Despre celelalte , pe nici una n-am ascultat-o pana la capat .Ceva n-a mers ..Toate bune iti doresc Aline.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Cristian Pomohaci | nutzy | Mari Duhovnici si predicile lor | 332 | 26.05.2013 16:37:11 |
| Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 19:51:43 |
| Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 16:27:53 |
| Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 14:54:24 |
| Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 20:32:37 |
|
|