![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
no ; posta va fi la 10-15 km distanta de mine , iar eu voi fi la 4000 de metri altitudine ... postasul nu vine sa iti aduca acolo nici colet , nici scrisori , nici nimic ... si tu nu ai de ce sa te cobori sa iei ceva ; la cunoscuti le spui ca nu te cobori sa iei si deci nu are rost sa iti mai scrie sau sa iti trimita ...
voi ajunge la o varsta dar nu voi avea nevoie de nici o pensie , caci voi avea capra ; acolo oamenii asa traiesc ... crezi ca oamenii de la munte au vre-unul pensie ? nu au ... acolo viata este altfel decat in orase ... este gresit ; se poate trai extrem de simplu si cu multa nevointa si rugaciune permanenta si acuma ... fara sa ai nici o legatura cu nici un om si nici un stat ... numai sa vrei , asta este adevarata problema ... insa cei mai multi nu vor sa recunoasca asta pentru ca nu vor o viata simpla ; ar vrea da nu vor , cam asta este ... |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 |
| Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 11:31:45 |
| Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 08:46:45 |
| Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 15:51:29 |
| Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 13:17:58 |
|
|