![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

De ce? Reflectii infidele despre holocaust 

http://www.scribd.com/doc/6247838/DE...SPRE-HOLOCAUST Copierea acestei lucrari este libera si gratuita.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ca niciodata! m-am apucat s-o citesc si n-am lasat-o pana n-am terminat-o.. :) 

de regula cartile electronice sau articolele prea lungi le citesc cu pauze sau... nu le mai termin de citit ![]() interesant, merita citit. faptul ca povestea holocaustului este distorsionata in ultimul hal.. stiam. dar ca Rusii sunt condusi tot de evrei...   intotdeauna m-am intrebat de ce in manuale datele si informatiile despre istoria Rusiei fie sunt vagi, fie.. lipsesc cu desavarsire!   nici acum n-am reusit sa aflu adevarul concret, dar imi inchipui ca la mijloc exista niste interese si scopuri ascunse care nu pot fi atinse decat prin manipulare, musamalizare etc... practic, mascarea adevarului.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Holocaustul este o mare minciuna care vrea sa justifice actiunile murdare ale sionismului asa cum "terorismul" incearca sa justifice actiunile murdare ale SUA.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Holocaustul evreilor a existat, asa cum a existat si holocaustul sârbilor (750 de mii omorâti de ustasii catolici în al doilea razboi mondial), holocaustul armenilor si grecilor din Asia Mica (http://www.neobyzantine.org/movement/problems/index.php). 

Cartea nu se refera la holocaustul nemtilor ci al conducerii României împotriva evreilor si tiganilor. Si acest holocaust a existat, exista documente pe baza carora tiganii sunt despagubiti.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Oricum, nu in lagare de concentrare...

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 | 
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 | 
| Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 18:01:23 | 
| Relatia dintre Dumnezeu si Holocaust. | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 35 | 21.09.2006 01:52:09 | 
| 
 |