![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Manuela Hărăbor: ”PROȘTI SAU TICĂLOȘI? Mamele aflate în concediu de creștere al copilului trebuie să plătească 6 salarii minime pe economie pentru a beneficia de asigurări de sănătate. Refugiații ucraineni au acces gratuit la servicii medicale”
________ Sper să nu rămână măsura asta, atât timp cât la jocurile de noroc s-a putut renegocia, dar chiar și așa parcă mereu îmi răsună în minte celebrul: Am stat 13 ani în pușcărie, pentru un popor de idioți! o cugetare a la Țuțea, p.s. sper că nu intru sub incidența legii Vexler fiindcă am citat din înțelepciunea lui nea Petrică.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 08.07.2025 at 02:39:26. |
|
|||
|
|||
![]()
https://observatornews.ro/economic/e...in-625453.html
Interesant se vor implementa tarifele dinamice la energie electrică, odată ce vor avea contoare inteligente la suficiente gospodării, asta însemnă că poți plăti și de 4x prețul la energie electrică pe anumite intervale orare. Iarna e clar că vor funcționa electricitatea și electrocasnicele mai mult fiindcă e problemă cu lumina zilei, de altfel frigiderul și televizorul/laptopul/tableta/telefonul cam funcționează 10 ore pe zi sau mai mult. Doar cei care au panouri solare scapă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 17.07.2025 at 15:40:51. |
|