![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Fals.
A fost, este si va fi necesara. Pana la parousie. Citat:
Biserica este chemata sa duca cunostinta de Dumnezeu catre toate natiunile. Insa nici Biserica NU isi face asa cum trebuie datoria. Sunt inca mii de grupuri etnice in care Evanghelia nu a ajuns si nu exista nicio biserica, de nicio confesiune. Daca vestirea Evangheliei s-ar face prin darul vorbirii in limbi, el ar fi EXTREM DE NECESAR ASTAZI, pentru ca mii de misionari sa mearga la miile de grupuri etnice neevanghelizate. Dar scopul principal al vorbirii in limbi nu este pentru a incuraja lenea. Nicidecum. Misionarii trebuie sa invete (foarte bine) limba popoarelor pe care vor sa le evanghelizeze. Insa si la capitolul "misiune la popoarele neevanghelizate", Biserica Ortodoxa este codasa. Last edited by Penticostalul Traditional; 29.01.2018 at 14:11:10. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu stii care este sensul principal al cuvantului "prozelit"? De altfel in Noul Testament traducerea ortodoxa, in toate cele trei cazuri in care este folosit termenul, se face referire la prozelitii la iudaism, NU la crestinism. Pe planeta noastra doar 1% din barbatii circumcisi sunt evrei. Last edited by Penticostalul Traditional; 29.01.2018 at 16:12:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
edit.aaa, in ceea ce priveste circumcizia, am mai scris, evreii au preluat-o de la egipteni.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce vezi tu e cam blurat si nu se poate considera ca vezi bine. Ti-am mai zis, nu te mai baga in cifre, ca iti prinzi urechile. Cand e vorba de cifre nu mai poti sa pretinzi ca ai dreptate doar pentru ca esti ortodox. Si chiar cei care cred cand zici ca doar tu si confesiunea ta mergeti in rai, incep sa-si puna intrebari cand vad ce goange statistice lansezi in eter. Spre cunostinta ta: doar catolicii carismatici, singuri, depasesc cu siguranta cifrele pe care le avansezi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar legământul dintre Mine și tine și urmașii tăi din neam în neam, pe care trebuie să-l păziți, este acesta: toți cei de parte bărbătească ai voștri să se taie împrejur. Să vă tăiați împrejur și acesta va fi semnul legământului dintre Mine și voi. În neamul vostru, tot pruncul de parte bărbătească, născut la voi în casă sau cumpărat cu bani de la alt neam, care nu-i din seminția voastră, să se taie împrejur în ziua a opta. Numaidecât să fie tăiat împrejur cel născut în casa ta sau cel cumpărat cu argintul tău și legământul Meu va fi însemnat pe trupul vostru, ca legământ veșnic. Iar cel de parte bărbătească netăiat împrejur, care nu se va tăia împrejur, în ziua a opta, sufletul acela se va stârpi din poporul său, căci a călcat legământul Meu"(Geneze 17:9-14) Deci Biblia aici minte, iar evreii au preluat defapt circumcizia de la egipteni! Interesant!
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 30.01.2018 at 09:43:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
8. Și cum auzim noi fiecare limba noastră, în care ne-am născut?Oamenii veniti la Cincizecime, din cele peste zece locuri diferite, erau si iudei care locuiau in diaspora, dar si PROZELITI, adica frigieni, egipteni sau cretani care s-au convertit la mozaism. Ca nu doar evreii sunt circumcisi ci si barbatii din multe alte neamuri. Evreii reprezinta doar 1% din barbatii circumcisi. Cei din alte popoare, 99%. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|