![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti care e boala omenirii dupa 1789?
Subiectivismul politic. Sau cum zic eu, aglutinarea pentru o timpita de cauza, fabricata doar de unii, cica pentru beneficiul tuturor. Demosntratia? Priviti in istorie la consecinte: "dupa roadele lor ii veti cunoaste".
Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:31:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios, ce parere aveti de Daniel Gheorghe? Va intreb pe toti, nu doar pe dl. CristianBoss.
Pe vremea CDR-ului si comp., pina la epoca Basescu, am votat intodeauna cu PNT sau cu PNL (regardless, cu ce era atunci "dreapta", inca traditionala, in Romania).
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place dar nu stiu daca poate sa ajunga la conducerea PNL si nu stiu cati vor mai vota un PNL condus de el. Eu l-as vota daca nu trebuie sa-i votez si pe altii pe langa el. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sintem multi care ne dorim un liberalims de secol XIX-XX, nu o neomarxizare confuza sub auspiciile celor doua femei simpatice, secsoase, dar extrem de nepotrivite in politica.
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i vorba de ele ca ele sunt doar lipsite de talent. Dar nu l-as sustine de exemplu pe Iohannis doar pentru ca-l sustin pe Daniel. Tot cu vreun Ponta as vota. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De aia.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar o rezolva el ca e baiat bun. Multumim ambasadelor! Care o fi impotriva astuia. |
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu , fi bucuros , e egalitate în meciul Piața cu Palatul , 2000 -2000
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Imi displac ambele "proteste". Nu poti sa te indignezi de la 5 la 10 seara. Sa fim seriosi, asa cum intr-o parte e dans tematic, la fel devine si dincolo.
|
|