![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum ba, ai inteles asa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]()
da, de unde o fi inteles asa ceva numai el stie...
mie mi se pare exceptional de bine scris si cuprinzator. |
|
|||
|
|||
![]()
Catalin se refera la partea asta : "Totodată, lupta împotriva corupției nu trebuie folosită în scopuri politice partinice, iar sancționarea și folosirea penitenciarelor nu trebuie confundată cu exterminarea, deoarece scopul acestora este îndreptarea și reintegrarea socială a celor care recunosc și regretă faptele rele pe care le-au săvârșit."
Eu repet, comunicatul e echilibrat dar nu stiu daca e momentul potrivit pentru ca am vazut ieri mai multi inamici ai credintei ( de exemplu madam Staniloiu, pitipoanca lui Cernea, cerandu-i socoteala Patriarhului ). |
|
|||
|
|||
![]()
Nici daca s-ar cobori Hristos din Cer si ar confirma ca mai-marii nostri comit o marlanie nu ar convinge pe unii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa nu-l amesteci pe Hristos in mizeria noastra. Ca nu-s 22 de milioane in strada, sunteti voi aia care va zgariati pe ochi ca nu mai e Ciolos prim ministru. Si nu aduce nici macar din profil cu Hristos.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt 300000 in strada. De la voi cati sunt ?
Maine vom fi mai multi. De la voi cati vor fi ? Tu, Iuliu, vei fi in strada ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Ca de obicei, intelegi prost.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E asa de greu de inteles ca la vot oamenii nu au fost prea impresionati nici de argumentele idolilor vostri si nici de felul cum au guvernat ? Crezi ca o sa-i impresioneze dansul asta tematic cu voie de la servicii si ambasade ? E ca un miting de-al lui Ceausescu sau cum se mai face azi prin Coreea de Nord. Voi intre voi acolo, va sustineti liderul si va mintiti ca sunteti multi. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate daca scrieti cu trupurile voastre tinere, frumoase si libere traiasca ambasadorul SUA sau traiasca UE, se indura aia de voi si vi-l pune pe Ciolos inapoi. :)
|
|