![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că se va mai ține referendumul legat de familia tradițională, a fost populism..la fel și cel actual cu amnistia. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Reacția poporului a fost clară (după execuție).
Last edited by simpllu; 24.01.2017 at 21:32:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Alin, surse pentru episodul Trump:
Invitatiile - http://www.euractiv.ro/politic-inter...ele-unite-6460 Reprezentantul nostru oficial: - http://www.mediafax.ro/politic/prese...tatul-16071311 |
|
||||
|
||||
![]()
Având în vedere experiența de aproape 9 ani de avocatură, din care majoritatea în domeniul dreptului penal, pot să vă spun că nu am văzut niciun dosar "fabricat".
Aici includ dosare DIICOT și DNA, vizând oameni politici sau de afaceri (primari, mari magnați etc.). Încă o dată o spun, și, repet, din perspectiva avocatului APĂRĂRII: nu am întâlnit, în practică, niciun exemplu de probe inventate de procuror sau de inculpat condamnat fără probe. Am văzut un singur caz de inculpat care, în opinia mea profesională, era nevinovat și a fost trimis în judecată de procuror, în baza unei greșite interpretări a probelor; în final, omul a fost achitat de instanța de judecată. În schimb, am văzut nenumărați incupați care erau de părere că li s-a "fabricat" dosarul; că ei nu sunt vinovați, că sunt oameni dle treabă, că polițiștii, sau procurorul, au ceva împotriva lor etc. Cam aceeași mentalitate cu a șoferului care, după ce i s-a luat permisul pentru că a circulat cu 100 km/h în localitate, se plânge că polițiștii au stat ascunși cu radarul după copac. În ce privește condițiile din penitenciare, acestea sunt într-adevăr precare și consider că România a fost în mod justificat condamnată la CEDO pentru încălcarea drepturilor deținuților. Problema este că cele două aspecte (grațierea deținuților de drept comun și modificarea legislației penale astfel încât să scape de pedeapsă marii corupți din PSD și ALDE) au fost în mod intenționat aduse în discuție "la pachet", astfel încât românul ușor de manipulat (a se citi prost) să nu mai facă distincție.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Votul nu e un contract in alb, antesemnat, votant PSD nu insemna neaparat cumplit de prost, chiar si o parte din votantii PSD pot sa isi dea seama ca asta nu seamana a program de guvernare, nu e ceva cu impact pozitiv asupra bunastarii romanilor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cum tot din populism au bagat mare inainte de alegeri cu modificare Constitutiei iar acum ..tacere.
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Amenda de 80 de milioane de euro de care vrea Dragnea sa ne scape nu exista:
http://adevarul.ro/news/politica/kla...443/index.html |