Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2017, 20:21:49
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Nu cred că se va mai ține referendumul legat de familia tradițională, a fost populism..la fel și cel actual cu amnistia. :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 20:24:06
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Bine. Da' recitește ce am scris.
Reacția poporului a fost clară (după execuție).

Last edited by simpllu; 24.01.2017 at 21:32:02.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 21:23:21
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Alin, surse pentru episodul Trump:

Invitatiile - http://www.euractiv.ro/politic-inter...ele-unite-6460

Reprezentantul nostru oficial: - http://www.mediafax.ro/politic/prese...tatul-16071311
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 21:51:07
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Având în vedere experiența de aproape 9 ani de avocatură, din care majoritatea în domeniul dreptului penal, pot să vă spun că nu am văzut niciun dosar "fabricat".

Aici includ dosare DIICOT și DNA, vizând oameni politici sau de afaceri (primari, mari magnați etc.).

Încă o dată o spun, și, repet, din perspectiva avocatului APĂRĂRII: nu am întâlnit, în practică, niciun exemplu de probe inventate de procuror sau de inculpat condamnat fără probe.

Am văzut un singur caz de inculpat care, în opinia mea profesională, era nevinovat și a fost trimis în judecată de procuror, în baza unei greșite interpretări a probelor; în final, omul a fost achitat de instanța de judecată.

În schimb, am văzut nenumărați incupați care erau de părere că li s-a "fabricat" dosarul; că ei nu sunt vinovați, că sunt oameni dle treabă, că polițiștii, sau procurorul, au ceva împotriva lor etc. Cam aceeași mentalitate cu a șoferului care, după ce i s-a luat permisul pentru că a circulat cu 100 km/h în localitate, se plânge că polițiștii au stat ascunși cu radarul după copac.

În ce privește condițiile din penitenciare, acestea sunt într-adevăr precare și consider că România a fost în mod justificat condamnată la CEDO pentru încălcarea drepturilor deținuților.

Problema este că cele două aspecte (grațierea deținuților de drept comun și modificarea legislației penale astfel încât să scape de pedeapsă marii corupți din PSD și ALDE) au fost în mod intenționat aduse în discuție "la pachet", astfel încât românul ușor de manipulat (a se citi prost) să nu mai facă distincție.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 21:52:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai daca PSD nu reprezinta vointa majoritara atunci cat reprezinta USR-istii sau PNDL-istii ? Sau aia din strada ? Alege tu cati au iesit in strada si vezi cat la suta din populatie reprezinta.
De ce se presupune ca aia care au iesit in strada sunt neaparat cei care nu au votat PSD?

Votul nu e un contract in alb, antesemnat, votant PSD nu insemna neaparat cumplit de prost, chiar si o parte din votantii PSD pot sa isi dea seama ca asta nu seamana a program de guvernare, nu e ceva cu impact pozitiv asupra bunastarii romanilor.
Vechi 24.01.2017, 21:56:22
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De ce se presupune ca aia care au iesit in strada sunt neaparat cei care nu au votat PSD?

Votul nu e un contract in alb, antesemnat, votant PSD nu insemna neaparat cumplit de prost, chiar si o parte din votantii PSD pot sa isi dea seama ca asta nu seamana a program de guvernare, nu e ceva cu impact pozitiv asupra bunastarii romanilor.
Nu e de mirare că nu s-a regăsit în programul de guvernare prezentat în campanie grațierea deținuților de drept comun. Votantul PSD e în general conservator, ideea de a da drumul tuturor hoților de găini nu îi surâde. Decât dacă are un hoț de găini în familie.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 21:57:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa raspunda ei sau fanii lor ca eu nu-s. Eu doar ii dispretuiesc mai mult pe ceilalti decat pe pesedisti.
Eu nu-s de acord cu felul in care incearca ei sa rezolve lucrurile. Eu cred ca trebuie sa il dea jos pe Iohannis, sa preia puterea toata, sa o inlocuiasca pe Kovesi si pe aia de la SRI, sa numeasca niste judecatori de-ai lor si pe urma sa faca recursuri din astea cum are Iohannis acum. Si in felul asta sa se albeasca toti si toata lumea va fi multumita ca a decis justitia ca suntem condusi de sfinti.
Adica sa ne intoarcem cu peste un deceniu in urma pe vremea lui Nastase?
Vechi 24.01.2017, 21:58:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu e de mirare că nu s-a regăsit în programul de guvernare prezentat în campanie grațierea deținuților de drept comun. Votantul PSD e în general conservator, ideea de a da drumul tuturor hoților de găini nu îi surâde. Decât dacă are un hoț de găini în familie.
Pai stiau ca daca baga asta la programul de guvernare pierd alegerile.

Asa cum tot din populism au bagat mare inainte de alegeri cu modificare Constitutiei iar acum ..tacere.
Vechi 24.01.2017, 21:59:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Reacția poporului a fost clară (după execuție).
Clara cum?
Vechi 24.01.2017, 22:00:13
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit Cedo

Amenda de 80 de milioane de euro de care vrea Dragnea sa ne scape nu exista:

http://adevarul.ro/news/politica/kla...443/index.html
Reply With Quote
Răspunde