|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Exact  Asta caut să explic , aici e gravitatea !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Acum să nu coalizăm nici cu turma manipulată.    Hai să rămânem creștini (pe cât posibil). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Daca voua va place ce se intampla, sau credeti ca-i mai putin grav sa va alaturati dracilor alora decat dracilor de pe forum si din interiorul Bisericii... knock yourself out, vorba romanului. :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Exclus...dar pe Ponta nu l-am dorit de la început.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu tare ma tem ca nu l-am dorit pe nici unul. :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sincer, nu știu pe cine aș pune dacă ar fi să aleg numai eu.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ia uite-i pe astia :  http://www.stiripesurse.ro/patriarhu...ie_972084.html Pun o poza de la un eveniment religios sa para ca-s multi. Din ce am inteles, nu foarte multi au marsat la ideea cretinilor atunci cand au trecut pe langa Patriarhie. Dar uite ca ziaristii isi fac treaba bine - "25.000 la Patriarhie".   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Acum va înțelege Pelerin și alții de ce era mai bine ca Patriarhul să nu se arate. Orice alegere ar fi făcut PF, jurnaliștii o întorceau împotriva Bisericii.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sau asta: "Preotul nu vine neinvitat" (Contantin Stoica, purtător de cuvânt BOR) Când te trezești cu popa de Crăciun, Bobotează, Paști la ușă, să-i spui că: "Preotul nu vine neinvitat". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu inteleg mai mult sau mai putin dar nu as dori sa comentez cam tot ce-mi trece prin cap din doua simple motive: in esenta nu cunosc toate detaliile si in al doilea rand nu am obiceiul sa si scriu tot ce-mi trece prin cap :) Las ca timpul sa-mi demonstreze daca ce cred acum, in sinea mea, a fost o opinie corecta sau gresita.
		 | 
|  |