Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2015, 20:39:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Da, sau poti sa mori de cancer chiar si fara sa fumezi, de la un salam, o cosmetica, un sampon...

Deci de ce zic unii ca taman fumatul duce la cancer, chiar nu inteleg.
Vechi 04.11.2015, 20:44:36
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Și până la urmă ce vrei să spui, că ascultarea muzicii rock sau frecventare cluburilor unde se cântă muzică rock duce la moarte prin incendiu, la fel cum fumatul duce la cancer, sau ce ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 04.11.2015, 20:44:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Deci de ce zic unii ca taman fumatul duce la cancer, chiar nu inteleg.
Asa-i moda , sa spui ceva sa sperii . . ., caci acum mai toate duc la cancer dupa nutritionisti si nu numai !
Vechi 04.11.2015, 20:46:28
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Iuliu, eu am fost și sunt și voi fi, sper, rocker, dar nu am nici haine colorate și rupte, nici cercei, nici tatuaje, nici frizură deosebită.

Nu sunt sigur că înțelegem același lucru prin "rocker".
Nici eu nu am tatuaje, nici gauri in urechi, nu am avut parul lung decat in liceu pentru ca atunci se luau aia de mine si asa mai departe. Dar asta nu inseamna ca fenomenul nu e asociat cu lucrurile astea. Majoritatea asa erau si cred ca si acum e la fel.
La fel cum au fost perioade lungi in care nu veneam o data acasa noaptea treaz, aveam prieteni care experimentau tot felul de chestii halucinogene, faceam tot felul de gesturi dracesti si chiar cativa au mers atat de departe pe drumul spre dark side incat s-au sinucis ( pe timpul ala cimitirele erau mai putin pazite si noptile mai lungi ).
Toate lucrurile despre care unii cred ca sunt adevarate, SUNT ADEVARATE. Si fiecare dintre noi isi inchipuia ca era un rocker adevarat.
Vechi 04.11.2015, 20:48:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și până la urmă ce vrei să spui, că ascultarea muzicii rock sau frecventare cluburilor unde se cântă muzică rock duce la moarte prin incendiu, la fel cum fumatul duce la cancer, sau ce ?
La Viata in nici un caz.
Vechi 04.11.2015, 20:55:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La Viata in nici un caz.
Se scrie Viața!
Vechi 04.11.2015, 20:56:49
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Aline, fi onest.

Nu te-am întrebat unde nu duce, așa că nu schimba subtil subiectul. Te-am întrebat dacă duce la moarte prin incendiu, așa cum fumatul duce la cancer. Poți să răspunzi cu da sau nu ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Vechi 04.11.2015, 20:57:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Poate sa duca si acolo. Dovedit istoric.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nightclub_fires
Vechi 04.11.2015, 21:02:18
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Ei vezi, de fapt nu ai fost rocker. A fi rocker înseamnă cu totul altceva decât a asculta un tip de muzică și a "fi într-un grup".

Dar nu mă aștept ca tu să înțelegi. Pentru că tocmai incapacitatea ta de a înțelege te-a oprit să fi un rocker adevărat.
M-ai cam facut sa rad. Si eu scrisesem ca ascultam muzica si mergeam cu un grup tocmai ca sa nu spun ca eram rocker adevarat. Eu sper si ma bucur ca n-am fost un rocker adevarat, vad ca pentru tine e un fel de mandrie. Asta explica multe, inclusiv duritatea (si rautatea, ca s-o spun mai direct) pe care o afisezi pe forum. Si faptul ca inca nu ai ajuns la intelegerea crestinismului, deci nu ai devenit si crestin cu adevarat.
Din cate stiu din acel grup cei care au ramas rockeri au ramas si atei sau cu o credinta vaga (chiar si cel mai bun prieten). Ocupatia principala era bautul cat mai mult. Ca s anu mai spun ca mai era si cate unul care mergea in biserica si spunea hule (nu era in grup cu noi).
Vechi 04.11.2015, 21:03:22
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Și legătura cauzală, este dovedită istoric ?

Subiect închis