![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, sau poti sa mori de cancer chiar si fara sa fumezi, de la un salam, o cosmetica, un sampon...
Deci de ce zic unii ca taman fumatul duce la cancer, chiar nu inteleg.
|
||||
|
||||
![]()
Și până la urmă ce vrei să spui, că ascultarea muzicii rock sau frecventare cluburilor unde se cântă muzică rock duce la moarte prin incendiu, la fel cum fumatul duce la cancer, sau ce ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Asa-i moda , sa spui ceva sa sperii . . ., caci acum mai toate duc la cancer dupa nutritionisti si nu numai !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel cum au fost perioade lungi in care nu veneam o data acasa noaptea treaz, aveam prieteni care experimentau tot felul de chestii halucinogene, faceam tot felul de gesturi dracesti si chiar cativa au mers atat de departe pe drumul spre dark side incat s-au sinucis ( pe timpul ala cimitirele erau mai putin pazite si noptile mai lungi ). Toate lucrurile despre care unii cred ca sunt adevarate, SUNT ADEVARATE. Si fiecare dintre noi isi inchipuia ca era un rocker adevarat. |
|
|||
|
|||
![]()
La Viata in nici un caz.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aline, fi onest.
Nu te-am întrebat unde nu duce, așa că nu schimba subtil subiectul. Te-am întrebat dacă duce la moarte prin incendiu, așa cum fumatul duce la cancer. Poți să răspunzi cu da sau nu ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate stiu din acel grup cei care au ramas rockeri au ramas si atei sau cu o credinta vaga (chiar si cel mai bun prieten). Ocupatia principala era bautul cat mai mult. Ca s anu mai spun ca mai era si cate unul care mergea in biserica si spunea hule (nu era in grup cu noi). |
|
||||
|
||||
![]()
Și legătura cauzală, este dovedită istoric ?
|