![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bagă și o poezie, Ioane, ca să fie numărul rotund. Ce, tu ești om de virgule și aproximații?!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mofturi! Specific pentru începători, mult mai bine te descurci cu alte genuri literare decât cu poezia. Exercițiul ăla pe marginea parabolei mie îmi păru excelent. Ar fi de comentat cu atenție și de dezvoltat. Din păcate eu unul n-am chef, căldură mare... Te-o ajutat Delia dar i-ai dat prea ușor/cu ușurătate flit. Deh, apucături de-ale maeștrilor tăi din care nu mai scoți capul în veac! * Tre să fii foarte chior ca să nu vezi că, da, sunt om de virgule și aproximații. Chiar nu poți trece de prima perdea de fum, Mihaile? Sunt ani de când zaci înfrânt la picioarele propriei îndărătnicii insolente. A dracului mândrie! A boalii invidie! Pârdalnica de maladie gheboasă.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vai, vai câtă risipă de bunătate se face când se supără sfințișorii sezonieri ai forumului!
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai trece odată canicula asta...
|
|
||||
|
||||
![]()
eu as zice ca gerul nu mai trece...inghetul nostru launtric...
|
|
|||
|
|||
![]()
Mno, o da Domnul și o ploaie ... chiar dacă nu suntem vrednici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să ne rugăm pentru ploaie, deci. Și pentru dezgheț.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate să și cântăm puțin cu dragul nostru părinte Dionisie: https://www.youtube.com/watch?v=TFA-PI4zols
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca nu are cont pe forum dragul de el ca ca cine stie ce ar mai iesi.
Hainele astea virtuale sunt greu de purtat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipicul ar trebui sa fie "platforma" pe care sa se zideasca rugaciunea interioara, dupa cum chiar tu spuneai: Citat:
Citat:
Daca asemenea fariseilor curatam doar partea din afara a paharului (Matei 23:25,26 Luca 11:39) se ajunge la saturatie, plictiseala, dezanadejde, etc.