![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce te sperie cel mai mult la aceasta posibilitate?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, stiu, sunt o multime de sfinti care au trait in saracie voluntara. In timp ce altii au noroc de bani multi, nu vreau sa fiu eu pe sponci. Intre integrarea sociala si mantuire, fara rezerve, orice ar fi cu sufletul meu dupa moarte, o aleg pe prima. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar suntem off-topic, man...
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,ai dreptate, suntem in afara discutiei dar multumesc pt raspuns.Numai bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea ai sânge de martir, Alimoșule!
|
|||
|
|||
![]()
Poi in viata mea nu am pretins ca as avea sange de martir.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie să pretinzi, trebuie să ai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca ti-ai face un mare bine daca ai tine pareri de genul asta doar pentru tine. Faci pasi rapizi dinspre lepadare spre hula.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Il judecati pe Theo poate prea aspru,a fost sincer.O mare parte a crestinilor declarati gandesc exact la fel si se comporta in consecinta.Doar ca sunt suficient de ipocriti ca sa ofere o poleiala falsa pt a nu-si strica imaginea, si cand ii intrebi nu spun adevarul.Daca am sti fiecare ce este cu adevarat in spatele aparentelor atunci probabil am avea parte de multe surprize,unele deloc placute.Dar stie Dumnezeu si intr-o zi va trage linie si nimic nu va mai putea fi ascuns.
|
|