Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2014, 18:47:17
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Mersi, o sa incerc!
Reply With Quote
Vechi 20.10.2014, 23:15:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Stiu, de acolo am avut pana acum telefonul cumparat, dar acum il iau de la astia de la digi, pentru ca mi-l ofera la pretul pietei, in rate fara dobanda, fara nimic; la gata platesc exact cat e telefonul; si pe site-uri gen tocmai, okazii si olx l-am vazut cu maxim 160 - 200 lei mai ieftin. La asta macar am garantie 24 luni. Si asa m-am decis sa-mi cumpar si eu primul meu telefon nou :)

Yasmina, cat timp exista cerere va exista si oferta (la "hainutele" pentru animale si alea pentru cani sau mai stiu eu ce). Si mie mi se pare o cruzime sa-ti chinui animalul cu haine; blanita o au cu un scop, nu ca desigh...dar deh, multi nu gandesc pana aici...
Depinde,imbracamintea pt animale poate avea o functie practica;daca este doar pt fun atunci este inutila.
Cainele meu ajuns la memorabila varsta de 16 ani ii este frig cand iese afara in zapada si ploaie;plus ca are si spondiloza si sciatica,durerile de picioare apar numai in sezonul rece;chiar doctorul ne-a recomandat o haina cu care sa iasa afara,numai ca I-am confectionat noi unele din pulovere vechi ,pe care le-am taiat si potrivit pt caine.
Ca doar nu era sa-i cumpar o geaca de la LV !!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 09:22:45
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Yas, eu vorbeam de hainele "fashion" fara nici o utilitate. Si o prietena i-a luat catelului ei gecuta pentru iarna, deoarece l-a tuns prea scurt si prea tarziu si-i era frig cainelui. Sunt cazuri in care acesea sunt utile, dar de exepli, nu vad utilitatea unei fustite de balerina la catel... adica...sa fim seriosi :)

La multi ani catelului tau!
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 09:41:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Yas, eu vorbeam de hainele "fashion" fara nici o utilitate. Si o prietena i-a luat catelului ei gecuta pentru iarna, deoarece l-a tuns prea scurt si prea tarziu si-i era frig cainelui. Sunt cazuri in care acesea sunt utile, dar de exepli, nu vad utilitatea unei fustite de balerina la catel... adica...sa fim seriosi :)

La multi ani catelului tau!
Multam fain,mult nu o s-o mai duca potaia
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 09:51:47
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Adevarul e ca a ajuns la o varsta respectabila, pesta medie; e inavitabil, dar bucura-te ca l-ai avut pana acum. :*
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 14:51:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Stati linistite, cunosc persoane care isi imbraca caiinii cu 2 haine, au haine si de casa, ii incalta si vara si iarna, sau persoane care cauta si gasesc mai greu haine pt rase precum labrador sau ciobanesc german; insa cel mai " maxim" a fost o tanti care a cumpar hainuta pt ...iepuras !!!
Si mai tare e cand vin oameni necajiti, de la tara, cu copiii dupa ei, si se plang ca au animale bolnave, i-au umplut purecii si paduchii, nu le ajung banii de mancare si medicamente, iar puradeii striga in gura mare mami, mami, uite hainute pt catei, hai sa le luam si noi!!! (Si nu costa decat cat un sac -doi de mancare)

Last edited by fallen; 21.10.2014 at 15:07:01.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 19:17:36
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Stati linistite, cunosc persoane care isi imbraca caiinii cu 2 haine
Mi se pare normal. Un caine de rasa, care e dresat sa aduca ziarul stapanului, sau chiar si un caine de pripas pus in lant sa pazeasca curtea, oare nu ar trebui sa fie imbracat in haine de lucru, din moment ce e la lucru ?

Pe urma, protectia asta caineasca impotriva intemperiilor ar trebui sa nu se limiteze doar la haine. In zilele acelea de vara, cand muream de cald, oare s-a gandit cineva la saracii caini care stau cu ochii in soare asteptandu-si stapanul ? Sau stau cu ochi in soare cercetand dupa tovarasa/tovarasul de impreunare ? Cu adevarat, viata de caine ! Oare nu ar trebui ca toti acesti caini sa poarte ochelari de soare, stiut fiind efectul devastator al razelor solare asupra ochisorilor de caniche ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 21:22:44
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit Sa revenim on-topic

Nu mai departe de aceasta seara, mi-am descarcat aplicatie de texte liturgice (chiar asa se cheama), pentru Android, bazata pe studiile Parintelui Petru Pruteanu, probabil cel mai mare liturgist roman ortodox actual.
Fratii catolici romani au cateva aplicatii lansate de catholica.ro, inclusiv unele care aduc la zi activitatea BRU sau Rozariul, Biblia Douay-Rheims, etc.
Nu stiu daca stie de ea, dar Pelerinului ii poate face placere aplicatia "Institutes of Christian Religion", tot pe Android, sau diverse colectii pdf si audio ale predicilor altor titani ai protestantismului, inclusiv Ch. Haddon Spurgeon, etc.
Deci, cum se zice: cutitul foloseste la taiat paine sau beregati. Eu aleg aplicatiile ziditoare de suflet. Stiu ca suna haios ultima fraza, dar poate trezesc realismul din coelgii care baga devize bigote si tot felul de calugarisme citadine despre cat de primejdios pentru suflet este internetul, smartu', tableta, si compu' (nu ca ei ar trimite pe forum mesajele cu porumbelul).
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 21:39:44
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Mi se pare normal. Un caine de rasa, care e dresat sa aduca ziarul stapanului, sau chiar si un caine de pripas pus in lant sa pazeasca curtea, oare nu ar trebui sa fie imbracat in haine de lucru, din moment ce e la lucru ?

Pe urma, protectia asta caineasca impotriva intemperiilor ar trebui sa nu se limiteze doar la haine. In zilele acelea de vara, cand muream de cald, oare s-a gandit cineva la saracii caini care stau cu ochii in soare asteptandu-si stapanul ? Sau stau cu ochi in soare cercetand dupa tovarasa/tovarasul de impreunare ? Cu adevarat, viata de caine ! Oare nu ar trebui ca toti acesti caini sa poarte ochelari de soare, stiut fiind efectul devastator al razelor solare asupra ochisorilor de caniche ?
Hahahahahha!
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 21:53:12
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Implicit off topic

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Nu mai departe de aceasta seara, mi-am descarcat aplicatie de texte liturgice (chiar asa se cheama), pentru Android, bazata pe studiile Parintelui Petru Pruteanu, probabil cel mai mare liturgist roman ortodox actual.
Fratii catolici romani au cateva aplicatii lansate de catholica.ro, inclusiv unele care aduc la zi activitatea BRU sau Rozariul, Biblia Douay-Rheims, etc.
Nu stiu daca stie de ea, dar Pelerinului ii poate face placere aplicatia "Institutes of Christian Religion", tot pe Android, sau diverse colectii pdf si audio ale predicilor altor titani ai protestantismului, inclusiv Ch. Haddon Spurgeon, etc.
Deci, cum se zice: cutitul foloseste la taiat paine sau beregati. Eu aleg aplicatiile ziditoare de suflet. Stiu ca suna haios ultima fraza, dar poate trezesc realismul din coelgii care baga devize bigote si tot felul de calugarisme citadine despre cat de primejdios pentru suflet este internetul, smartu', tableta, si compu' (nu ca ei ar trimite pe forum mesajele cu porumbelul).
Dupa chipul din poza dvs s-ar zice ca mai degraba folositi cutitul la taiat beregati decat paine.
Dumneavoastra sunteti cel din poza sau sunteti doar avatarul acelei creaturi?
Reply With Quote
Răspunde