![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce simti nevoia sa postezi in engleza (orice) pe acest forum, nu e mai simplu sa te exprimi in romana? In loc sa raspunzi tu te ascunzi dupa "atacul la persoana" ... Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 10:45:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Oh Jesus! :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Deciu :D Chiar te-ai inselat si inca cum :)) Acolo, pt Dumnezeu, de cate ori trebuie sa ma repet? era vorba despre un baiat pe care l-am cunoscut acum 2 ani. E clar pana aici? Nu am precizat nicaieri ca era un print. Cum ai putut ca crezi ca pe un astfel de om eu il vad print? :D Cal care urmeaza, da... va trebui sa fie print! :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu citesc mai multe genuri. Un om normal de obicei citeste mai multe genuri. Citesc carti care ma atrag: prin titlu, descriere, autor, stil (daca mai citisem ceva inainte de acel autor). Daca am citit Portretul lui Dorian Gray nu inseamna ca eu sunt varianta feminina a lui, nu inseamna ca ma recunosc in trairile lui si cu atat mai putin in manifestarile sale. De altfel este povestea unui tanar inocent, lipsit de experienta care aflandu-se intr-un anturaj nepotrivit alege un drum gresit. Dar asa este cand nu pricepem nimic. Si dincolo de ce cititi pe net despre acest roman, sa stiti ca este o carte cu multa filozofie, cu mult substrat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oh! In primul rand nu stiu daca Mandea ii femeie sau barbat :D Daca esti barbat ii mai grav! Auzi la el, om in toata firea (sau esti minor, ai avea o scuza daca ai fi) sa il doara capul daca o femeie ramane virgina pana la 70 de ani sau toata viata! Asta mi se pare de o nesimtire crasa! Du-te la Duhovnic si povesteste-i care-i grija ta, vezi ce iti spune! |
|
|||
|
|||
![]()
Si sa stiti ca de cand cu subiectul acesta am primit multe mesaje frumoase, de incurajare si m-am ales chiar si cu cativa posibili pretendenti :D Ma gandeam sa fac un casting :)) Ce ziceti oaie cugetatoare, AlinB, Lucien vreti sa jurizati? :D As avea nevoie si de cateva doamne serioase, dar de unde?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ana Tr., unde te crezi ? Mor de ras ... sa crezi ca virginitatea este o virtute ... la calugarite e de inteles, dar la tine nu cred se pune problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate! Ii o virtute sa ai o gramada de parteneri! De aceea lumea se duce pe rapa, ca tinerii isi traiesc viata la maxim, pe unde apuca cu cine apuca! Si apoi fac copii si ii abandoneaza si "romanticoase" ca mine se ingrijesc de ei! Halal exemplu! Bravo!
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, Mandea crestinul sfatuieste tinerii/tinerele sa scape de virginitate, adica cu alte cuvinte sa pacatuiasca! Dar parca Biserica interzice sa ai relatii inafara casatoriei, nu? Si este impotriva mijloacelor contraceptive. Atunci ce facem? Ne inmultim iresponsabil, ca doar ii pacat sa fi d-soara dar ii virtute sa nu mai fi! Extraordinar!
|
|
|||
|
|||
![]()
La urma urmei cine stie cati pacatosi cu pacate strigatoare la cer sunt pe aici si ba chiar mai mult se cred in masura sa imi dea mie sfaturi! Poate ca ar trebui sa va ganditi ca exista si minori pe forumul asta si ca unii dintre voi numai iubirea sufleteasca nu o promovati ci mai degraba una pur fizica si daca ar fi sa ma iau dupa (nici nu mai stiu cine a scris) chiar... animalica! Rusine ca sunteti barbati de peste 30 de ani si vorbiti asa ceva aici!
|
|