![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
La fel si cu documentul electronic.
Iti faci treaba cu el, il arunci daca vrei. Citat:
Citat:
Practic, nu te poti controla, cum zicea maica Ecaterina despre ea insasi intr-o vajnica conferinta anticip. Citat:
Citat:
Tie Cezarul nu-ti cere sa stai pe Internet nici sa porti telefon mobil. Atunci? Citat:
Tot nu ne-ai lamurit cum se aplica logica asta a ta ... Citat:
Exista crestinism cu Internet? De ce nu ti-a spus Mantuitorul despre asa ceva? E clar, Internetul e diabolic, daca e sa-ti crezi propriile "argumente", daca nu, inseamna ca ne crezi pe noi prosti si tu esti ipocrita.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.12.2013 at 19:53:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai parca era vorba de supraveghere, monitorizare.
Asta e legata doar de cip, in mintea ta, in rest pot sa te monitorizeze cat vrei, nu te mai deranjeaza. Mai sa fie, asa gusturi selecte pentru monitorizarea sataniceasca.. Nu, nu ma incurci deloc, esti de un real folos in disectia fenomenului sectar cipofob. Asteptam in continuare vesti de la tine. De ex. ne-ai putea lamuri cum esti obligata sa porti pasaportul cu tine 24/24.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cititul din 2 în 14!! păi dacă despre înseși linkurile privind lămurirea unor aspecte în înțelegerea unor termeni din ortodoxie date de pe acest site (creștin-ortodox) tu le cataloghezi gen: "docomentare" din surse exclusiv internautice, fragmentare ce își arată și în acest caz limitele, mie-mi pare cel puțin suspectă prezența ta (virtuală) pe aici! adică, ce să cauți domle printre d'ăștia limitații așa... documentații fragmentați internauți/ tice, tu ditamai exegetul în materie de... whatever?!! eu nici măcar nu-ți pretind răspuns... în mesajul meu răspunsurile la punctele 1 și 4 sunt precise, că restul e capcană. dar din păcate așa se întâmplă când vorbim împreună și ne înțelegem separat!! are Sfântul Siluan Athonitul o pildă lămuritoare despre atitudinea asta: Un vultur zbura în înălțimi, se desfăta de frumusețea lumii și gândea în sinea lui: „Trec în zbor peste depărtări întinse: peste văi și munți, mări și râuri, câmpii și păduri; văd mulțime de fiare și păsări; văd orașe și sate și cum trăiesc oamenii. Dar cocoșul de la țară nu cunoaște nimic în afara ogrăzii în care trăiește și nu vede decât câțiva oameni și câteva dobitoace. Voi zbura la el și-i voi povesti despre viața lumii”. Și vulturul a venit să se așeze pe acoperișul gospodăriei și a văzut cât de țanțoș și de vesel se plimba cocoșul în mijlocul găinilor lui și s-a gândit: „înseamnă că e mulțumit cu soarta lui; dar, cu toate astea, îi voi povesti cele ce cunosc”. Și vulturul a început să-i vorbească cocoșului despre frumusețea și bogăția lumii. La început cocoșul l-a ascultat cu atenție, dar nu înțelegea nimic. Văzând că nu în¬țelege nimic, vulturul s-a mâhnit și i-a fost greu să mai vorbească cu cocoșul. La rândul lui, cocoșul, neînțelegând ceea ce-i povestea vulturul, se plictisea și-i era greu să-l asculte. Și fiecare a rămas mulțumit de soarta lui. Așa se întâmplă atunci când un om învățat vorbește cu unul neînvățat și, încă și mai mult, atunci când un om duhovnicesc vorbește cu unul neduhovnicesc. Omul duhovnicesc este asemenea vulturului, dar cel neduhovnicesc este asemenea cocoșului. Mintea omului duhovnicesc cugetă ziua și noaptea la legea Domnului [Ps. 1, 2] și se înalță prin rugăciune spre Dumnezeu, dar mintea celui neduhovnicesc e lipită de pământ sau e bântuită de gânduri. Sufletul celui duhovnicesc se desfătează de pace, dar sufletul celui neduhovnicesc stă gol și împrăștiat. Omul duhovnicesc zboară ca vulturul spre înălțimi, simte cu sufletul pe Dumnezeu și vede lumea întreagă, chiar dacă s-ar ruga in întunericul nopții; dar omul neduhovnicesc se bucură sau de slava deșartă, sau de bogății, sau caută desfătările trupești. Și atunci când un om duhovnicesc se întâlnește cu unul neduhovnicesc, legătura amândurora e lucru plictisitor și anevoios. cam așa e și cu libertatea asta pe care mulți dintre noi o pricep a fi gen libertate de-a sta cât vrei pe net, de-a te duce la orice oră unde-ți trece prin cap și de-a face cam orice te țin... bateriile!! dar libertatea sufletului, a cugetului nu o mai înțelegem. încă din momentul căderii lucifer luptă din răsputeri să corupă pe om! s-a văzut până unde poate ajunge de când a avut loc prima crimă în istoria umanității. eu ți-am mai spus odată că nouă ni se cere să fim înțelepți ca șerpii... pentru că diavolul la cap atacă omul (prin gândurile induse) și odată însușite și acceptate, acestea pot transforma în monștri oamenii. Nu asta s-a reușit prin războaie? e de-ajuns să te uiți în urmă în istorie să vezi oamenii deveniți fiare din pricina pierderii acestei libertăți ( a smeritei cugetări, a discernământului). În fiare i-a transformat inchiziția, revoluțiile, fiorosul experiment Pitești și nenorocitul de comunism!! în toate situațiile triste de mai sus, omul părea integru, plin de forță și demnitate, dar esența îi lipsea! cauza: nu și-a păzit capul! consecința: pierderea libertății și căderea în sclavie! apropo de sclavie.. tot în istorie dăm de unul... Lynch!! proprietar de sclavi prin Indiile de Vest ce fu chemat de alți proprietari care întâmpinau probleme în a-și "controla" sclavii sî-i învețe metodele sale, extrem de simple la prima vedere, dar în esență, diabolice. Îi menținea pe sclavi puternici (sănătoși) fizic (se știe că negrii - aș adăuga eu și țiganii - au o constituție robustă și foarte rezistentă) dar cu psihicul complet dărâmat și total depinzând de stîpânul lor. erau hrăniți și menținuți sănătpși trupește, dar le luau cugetul... discernământul. Recunoaștem frica asta psihică, în "moștenirea" lăsată de comunism? Știm că mulți torționari au fost victime, unii și-au revenit, alții... În Religia Iubirii, autorul Ilarion V.Felea, are o definiție extraordinară: Libertatea face din om înger sau demon, stăpân sau rob, geniu sau dobitoc. Răul prin urmare este din lume din abuzul de libertate, nu de la Dumnezeu, El respecta libertatea fiilor Săi si prin aceasta înseamnă că le asează pe umeri răspunderea tuturor faptelor lor, ca apoi să le poată răsplăti (judeca). Fără libertate nu există răspundere (judecată), fără răspundere nu poate fi nici răsplată: recompensă sau pedeapsă! cam ăștia suntem.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. mulțumesc pentru atenția ce-mi acorzi totuși ,căutând cu lupa aia după argument! :))) aici ai fost de milioane!! keep going ! |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, nu-i face jocul lui Alin în ping-pongul ăsta de ironii de 2 lei! e o capcană miștoul lui, nu vezi?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ma rog, daca si tu le gasesti ca fiind ironice...e bun, inseamna ca facem progrese.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca mai sus.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.12.2013 at 22:35:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar uite ce zice Apostolul Pavel:“Incercati-va pe voi insiva, cercetati-va daca sunteti in credinta. Oare nu va cunoasteti voi pe voi insiva ca Hristos Iisus este intru voi? Ci afara numai daca nu sunteti netrebnici“. DIFERENȚA e în inima fiecăruia... dacă este în ea Harul? Că dacă nu-l avem, putem să găsim mii de probleme și să ne dăm tot atâtea răspunsuri, că atunci când se va ivi situatia, tot ne vom lepada. Pot sa stiu că prin actele biometrice inseamnă că mă las prinsă în world wide web (plasă) adică o țeapă de zile mari, dar dacă ma va parasi Harul Sfantului Duh risc să mă lepăd până îmi întind ăștia plasa... Deci? mai ai lupa? |
|
|||
|
|||
![]()
"facem" ăsta e pus din top!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|