![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu diferenta substantiala ca eu am argumente pentru ceea ce sustin, oferite chiar de tine, iar tu ai singurul talent de a da cu bata in noroi., fara sa-ti dai seama ca incerci inutil sa-i stropesti si pe altii, aratand in final, pe langa atitudinea sectara, singura a fi mizerabila.
|
|||
|
|||
![]()
De trecerea de la nume la numar se vor face raspunzatori in fata lui Dumnezeu toti cei care vor sustine dictatura biometrica. E un pacat, fapt prorocit si de parintele Arsenie Boca. Cine vrea asculta, cine nu sa procedeze dupa cum il taie capul.
Pentru mantuire, ascultam de Sfintii Parinti nu de apostolii cipului care au tupeul sa-i jigneasca direct si indirect, considerandu-se pe ei insisi mai mari si mai cu autoritate decat pe acestia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te avertizez ca eu repet ce spun Sfintii Parinti, iar tu repeti ceea ce spune Antihrist. Ai grija de mantuirea ta. Aici ne putem apara o opinie din orgoliu sau din convingere, dar in fata lui Hristos suntem amandoi neputinciosi. Si eu si tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca secta mama deja lupta impotriva CNP -ului, tu inca mai ai CNP, ca rusul antipasaport prins cu pasaportul in buzunar? Citat:
Unde si cand a zis par. Arsenie Boca de vreo dictatura biometrica sau cipuri? Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Minciuna cu tupeu nu e mai credibila decat minciuna pur si simplu.
|
|||
|
|||
![]()
Mincinosul striga: Mincinosii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Astept sa vedem unde a vorbit parintele Arsenie Boca despre cipuri si dictatura biometrica si vedem pe urma cine minte.
|
|||
|
|||
![]()
Am ascultat recent ,,Marturii din Tara Fagarasului'' in varianta audio si acolo parintele Arsenie Boca spunea clar ca ,,alunecarea de la nume la numar constituie un pacat de care se vor face raspunzatori toti cei care-l propovaduiesc." Parintele a descris sugestiv dictatura biometrica. Tu ce intelegi prin ,,alunecarea de la nume la numar ''?
Faptul ca exista CNP de mult timp nu inseamna ca e placut lui Dumnezeu. Inselaciunea a evoluat treptat. Pe masura ce numarul avorturilor a crescut, pe masura ce desfranarea si vrajitoria s-au inmultit, diavolul si-a perfectionat armele. Calcarea in picioare a valorilor crestine de catre ei insisi i-a incurajat slujitorii lui antihrist sa incerce noi modalitati de a prelua ei locul lui Dumnezeu. Last edited by antoniap; 18.11.2013 at 12:20:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: si crezi tu ca din pricina CNP-ului s-au inmultit desfranarea si vrajitoria? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu pentru ca se face referire la acest lucru in Apocalipsa, capitolul 13. Pacatul s-a inmultit si pentru ca a fost promovat prin muzica si prin cinematografie. Iar spectatorii, in loc de dispret, le-au oferit acestora aplauze. Asta i-a incurajat sa continue. In locul ecranizarilor dupa romane cu mesaje cat de cat educative, au aparut filme cu mesaje dubioase la care tinerii si nu numai ei au cascat gura din plin, lasandu-se influentati. Putini romani s-au trezit si au inteles cat e de important sa-si aleaga sursele de informare. Unii isi lasa copiii la televizor ori la internet fara restrictii apoi se bat cu pumnii in piept ca le-au creat conditii copiilor lor. Fara valorile noastre crestine suntem un popor mort inca de pe acum, asa cum spunea parintele Arsenie Boca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|