![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
le stiu. Nu e singurul care face trmitere la acele versete. TOATE sunt "trase de par"
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine.
Să fii sănătos! Doamne ajută!
|
||||
|
||||
![]()
si tu sa fii sanatos amice!
|
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius
Corinteni 7 e capitolul meu preferat :) Daca citesti mai departe vezi ca scrie ca si cei ce au sa fie ca si cum nu ar avea.Apostolul arata cum nu e bine sa fii in casatorie si ca aceasta ar trebui traita "monahal" , ceea nu exclude sa faci si copii la un moment dat. Femeia si taina casatoriei te ajuta la sfintire altfel n-ar fi in cele 7 sfinte taine ale Bisericii si ar insemna ca a gresit Domnul cand a dat femeia si casatoria in Rai.Dar nici vorba toate is bune afara de duhul curviei si a lui desfranare care te lucra egal si-n casatorie si afara.De casatoriti cu viata ingereasca e plin in vietile sfintilor is in lume.Asemenea si de fecioare celibatari calugari umbland dupa ale lumii. Last edited by Teodosie; 26.09.2013 at 17:50:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
depinde ce vrei: mântuire sau ”creație”; voia Lui sau voia ta. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine raspund cu un fapt real si cunoscut de noi.
Doi mari duhovnici ( care spovedeau duhovnici ) parintele Craciun Oprea si parintele Vasile Prescure ( inca nu s-a mutat la cele vesnice ) , erau prieteni si apropiati parintelui Arsenie Boca.Amandoi ardeau pentru mantuire si taierea voii prorii asa ca au cerut de la p.Arsenie indrumare.La primul i-a spus sa se insoare cu Anisoara iar la al doilea sa se calugareasca.Au ascultat amandoi , p.Craciun s-a insurat a avut 2 copii , a trait calugareste dupa cum stim toti care l-am cunoscut , ca slujea cu vreme si fara vreme cu rabdare neomeneasca spovedea zi si noapte.D-na preoteasa Anisoara ( maica stareta cum ii spunea ) i-a luat toata grija lumeasca de pe cap a putut sa se dedice celor duhovnicesti cu rezultatele binecunoscute ca dupa roade se cunoaste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lansezi afirmații periculoase. |
|
|||
|
|||
![]()
S-a atins si Apostolul de multe femei ca toti sfintii si ca insusi Domnul , se refera la o anumita atingere, la desfranare, spune clar.
Sa te casatoresti si sa faci copii e lucru bun nu e pacat scrie si asta , aici e subtilitatea lui 1Co7 , ideea e ca de la Dumnezeu unii se casatoresc, unii nu, unora le e dat sa fa copii altora nu , dupa planul Sau , toate is bune de la Domnul sfinte fara pacat doar desfranarea e problema care nu e ingaduita nici in casatorie nici afara. :)) Demetrius, sa dai okii cu inchizitia ( ca toti erau feciorelnici si calugari ), iezuitii sau monaho cavalerii teutoni etc aia era periculos. In concluzie nu sa faci un copil care e mare bucurie cum a zis si Mantuitorul sau sa casatoria in care s-au sfintit atatia , sau sa atingi femeia , ci minciuna , slava desarta ,desfranarile adica pacatul ala e rau. |
|
|||
|
|||
![]()
..........?
|
|
|||
|
|||
![]()
Singur lucru de care nu s-a atins Hristos ( si bine ii e omului sa nu se atinga de el ) a fost pacatul.Femeia nu e pacatul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|