![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar legat de mancatul unor boabe, sa ne gandim ca bem si apa sfintita, e acelasi lucru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
te-ai fi strămbat de ras dacă auzeai povestea asta la alte culte. |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur, dar la fel si daca era vorba de apa sfintita de la alt cult. Preotul poate sfinti si un obiect. In cazul de fata inteleg ca e vorba de o minune, la fel cum la sfintele maoste se intampla minuni, fara sa fie sfintite de preot neaparat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu cred că o vacă sfințită da lapte mai mult că una nesfintita. |
|
||||
|
||||
![]()
am văzut poze cu preoți din Rusia care sfinteau kalasnikoave ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, daca e vorba de cei care trimit prin spam mesaje de genul "trimite ppt-ul asta la 99 de oameni, vei fi fericit, daca nu, mori" se ride, si pe buna dreptate, daca e vorba de cei de o credinta cu noi, nu mai ridem, ca de, "ai nostri/biserica noastra are intotdeauna dreptate"... Biet subiectivism de grup, nothing more.... nu zic eu bine ca subiectivismul desantat e mama tuturor relelor la nivel social si mai ales politic?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce mi se pare grav, este că ei înșiși fac acest apel: noi, călugării de la Hilandar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rugăciune la gustarea strugurilor în ziua de 6 august Domnului să ne rugăm. http://molitfelnic.ro/rugaciune-la-g...a-de-6-august/
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce este rau in asta? Crestinii sfintesc si mancarea pe care o baga in gura,prin efectuarea unei cruci deasupra ei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fara ritual si lucruri sfinte am ajunge ca neoprotestantii sau falsii credinciosi care au pretentia ca se pot ruga si acasa,nu au nevoie de Biserica,de icoane,de Sf.Liturghie si altele. Asa spun si neoprotestantii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|