|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   
				__________________ https://www.facebook.com/sil.en.94 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

treapta inferioara a preotiei? ce o fi aia?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Diacon<preot<episcop.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

a, da,  multumesc. diaconia este treapta inferioara preotiei. insa nu cred ca la asta se referea Dr. Dragomir in mesajul sau: "episcop aflat pe o treapta inferioara a preotiei." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 De fapt si catolicii au oficial doar tot trei ordine, dar papa avand ceva in plus fata de un episcop e practic un al patrulea ordin clerical. Asta era ideea. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Demisie ca demisie dar cand se alege noul papa?Cand aflam cine va fi?Ce se intampla acum la Vatican?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 @tigerAvalo: maine seara vom cunoaste data la care incepe Conclavul. 
				__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 04.03.2013 at 03:15:16. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

cum zici tu
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

„Rugați-vă pentru mine ca teama să nu mă facă să fug din calea lupilor.” – Prima predică duminicală a lui Benedict XVI

__________________ AMOR PATRIAE NOSTRA LEX! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Tu nu crezi în Sf Tradiție și ce spun Sfinții Părinți...lasă ortodoxia asta de baltă, sectară... e fals să nu crezi în Sf Tradițe doar pentru că tu ai impresia, falsa impresie, că stăpânești Biblia. Ți se pare că aș fi? | 
|  |