Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2013, 19:20:42
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Se vor lepada acceptand pecetea pe frunte sau mana?
Eu am scris ce a spus parintele ,el nu prea a gresit ,cam tot ce a scris s-a adeverit
În ce context spune părintele? Am rugămintea să-mi dai și mie sursa.

Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 19:42:59.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 19:26:08
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka Vezi mesajul
Odata ce ai deschis un subiect trebuie sa accepti opiniile postate de toti ca doar de aia l-ai deschis nu ? sau vroiai doar sa fie un text la care nimeni sa nu comenteze sau toti sa fie de acord cu ceea ce e scris acolo ?
Si de fapt tu interpretezi pana si ce spun marii duhovnici dupa mintea ta si ii legi de faptul ca ei sunt impotriva cipurilor de toate felurile . de fapt DOAR unii spun de cele IMPLANTATE . ti-au oferit cativa oameni linkuri despre asta , acum daca refuzi sa citesti ceea ce au trimis e treaba ta .
Si eu pot sa folosesc niste cuvinte jignitoare,asa cum am demonstrat mai sus.

Unii duhovnici sunt mai deschisi acceptarii comenzii politice despre cipuri, altii prefera sa asculte doar de Duhul Sfant. Nu trebuie sa ne miram.

Last edited by antoniap; 14.01.2013 at 19:29:26.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 19:48:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Duhovnici care nu sunt de acord și nu primesc actele biometrice am întâlnit, dar care să instige mirenii la demonstrații sau alte ciudățenii, eu încă nu am întâlnit.

Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 19:54:59.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:04:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am atras atenția asupra doamnei respective, tocmai ca să văd dacă te complaci în asemenea "super argument".

La început aveai o altă părere. Tocmai am atras atenția că aducând asemenea argumenete, nu veți convinge pe nimeni.

Sensibilitate? Dacă nu sunt de acord cu aberațiile ei, am fost catalogat anticreștin. Nu am făcut decât să semnalez acest fapt.

Nu am comentat intenția ei, ci agumentele ei. Poate într-un final vei reuși să faci diferența.

Baricada prostiei? Nu mulțumesc, eu așa ceva nu servesc, doar de dragul "bunei intenții".

Interesant că ai ajuns la concluzia asta, doar când nu sunt de acord cu soluțiile aberante - d-na judecător și prostestele pe care le-am postat. De aici poate și alegerea mea de a dezerta.

Nu scriu nimic despre mine din alte considerente. De când am devenit subiectul topicului? Apoi sunt multe ate motive pe care oricum nu le vei înțelege.

E propia lor alegere, nimeni nu i-a obligat să o facă. Dar asta nu înseamnă că dacă ție așa ți se pare că e corect, eu trebuie să mă conformez dorinței tale. Poate îmi respecți alegerea și treci pese detaliile tale subiective.
ovidiu b, doar prima parte a raspunsului iti era adresat; restul era pentru toata lumea. Imi pare rau ca ai luat totul personal. Nu cred ca tu ai clona; dar sunt altii si altele, care clar sunt clone. Nu ai devenit in nici un fel subiectul topicului; dar m-am foslosit de raspunsul scris tie, ca sa mai adaug unele consideratii generale.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:09:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Duhovnici care nu sunt de acord și nu primesc actele biometrice am întâlnit, dar care să instige mirenii la demonstrații sau alte ciudățenii, eu încă nu am întâlnit.
Au scandat o lozinca; ce e rau in asta. Nu asa se fac demonstratiile?
Nu au aruncat cu pietre, nu au stricat nimic; doar au scandat. Au facut putina agitatie , ca sa atraga atentia; nimic altceva.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:24:17
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Deci , pentru ca sunt multi oameni care nu sunt de acord cu punctul vostru de vedere inseamna ca sunt clone nu ? :))
De unde ai tras concluzia asta?
Explica-mi si mie te rog !
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:34:33
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mekahekaleka Vezi mesajul
Deci , pentru ca sunt multi oameni care nu sunt de acord cu punctul vostru de vedere inseamna ca sunt clone nu ? :))
De unde ai tras concluzia asta?
Explica-mi si mie te rog !
Clona este ID-ul dublu, triplu sau multiplu al unor useri de pe forum. Se inscriu cu un ID; apoi, dorind sa devina mai duri si nevrand sa -si strice imaginea primului ID, caci intre timp lumea ii cunoaste, inventeaza unul sau mai multe ID-uri si le folosesc dupa placul inimii.
Deci clona nu are nimic de a face cu acceptul sau neacceptul unui punct de vedere.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:38:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
ovidiu b, doar prima parte a raspunsului iti era adresat; restul era pentru toata lumea.
Era bine de precizat, nu aveam de unde să știu.

Citat:
Imi pare rau ca ai luat totul personal. Nu cred ca tu ai clona; dar sunt altii si altele, care clar sunt clone. Nu ai devenit in nici un fel subiectul topicului; dar m-am foslosit de raspunsul scris tie, ca sa mai adaug unele consideratii generale.
Nu face nimic, doar că mie mi-a sunat altfel.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:43:26
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Au scandat o lozinca; ce e rau in asta. Nu asa se fac demonstratiile?
Nu au aruncat cu pietre, nu au stricat nimic; doar au scandat. Au facut putina agitatie, ca sa atraga atentia; nimic altceva.
Să avem pardon. Tu ai ascultat de curiozitate câte prostie plutește pe acolo? Sau din nou e nevoie să-ți atrag atenția de a fi mai atentă la ceea susții?

ps: Comentariul tău nu are nici o legătură cu ceea ce am scris eu. Citește cu atenție mesajul meu și încearcă să fii la subiect. Dă-mi un exemplu de duhovnic care să recomande demonstrațiile?

Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 20:51:07.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 20:49:38
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Clona este ID-ul dublu, triplu sau multiplu al unor useri de pe forum. Se inscriu cu un ID; apoi, dorind sa devina mai duri si nevrand sa -si strice imaginea primului ID, caci intre timp lumea ii cunoaste, inventeaza unul sau mai multe ID-uri si le folosesc dupa placul inimii.
Deci clona nu are nimic de a face cu acceptul sau neacceptul unui punct de vedere.
Stiu foarte bine ce e o clona , dar de ce crezi asta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53