Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2013, 15:49:08
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-15 Vezi mesajul
un vecin de-al nostru care a crescut in satul din care este si parintele Pomohaci a spus ca nu e adevarat ca ar umbla cu femei asa cum se vehiculeaza si tot el a zis ca a infiat 5 copii.si eu il judecam dupa ce am vazut(cred ca anul trecut)un reportaj la Romania te iubesc unde se spunea despre el ca face vraji si altele,dar pana la urma cine suntem noi sa judecam,mai ales pe un preot?
bineinteles,daca ar fi adevarat ce s-a prezentat la PRO TV(dar nu am nicio certitudine pt ca eu nu-l cunosc pe acest parinte si ar fi o prostie sa ma iau dupa ce zice un canal de televiziune care are mai mereu tendinta sa denigreze Biserica...
Ai dreptate Maria, noi nu suntem in masura sa il judecam pe aproapele, cu atat mai mult cu cat este un preot, dar aici este cu totul altceva. Daca un preot se departeaza de invatatura Bisericii noastre, incepe sa faca dupa capul lui, sa nu tina cont de Sfintii Parinti, etc, trebuie sa luam masuri. Nu trebuie sa accept ceea ce este in neregula sub pretextul ca eu nu judec. In cazul parintelui Pomohaci, sunt mai multe lucruri care dau de gandit, cu dovezi in fata carora nu mai ai ce sa spui. Sa nu judecam, dar sa nu cadem nici in cealalta extrema: naivitate si incredere oarba.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 17:27:12
dorinastoica14
Guest

Implicit

În toamna aceasta cu ocazia Sărbătorilor toamnei părintele Cristian Pomohaci a fost făcut cetățean de oanoare al orașului în care locuiesc. De câțiva ani cântă la astfel de evenimente și lumea îl adorăăăăăăăăăăăăhttp://forum.b-o.ro/photo/thumbnails.php?album=786
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 17:30:57
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
În toamna aceasta cu ocazia Sărbătorilor toamnei părintele Cristian Pomohaci a fost făcut cetățean de oanoare al orașului în care locuiesc. De câțiva ani cântă la astfel de evenimente și lumea îl adorăăăăăăăăăăăăhttp://forum.b-o.ro/photo/thumbnails.php?album=786
e o vedetă ...
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 17:39:34
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
e o vedetă ...
Am spus eu că este altceva? Sigur că este o vedetă.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 17:43:40
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cred că un preot ar trebui să ajungă vedetă cu alte haruri.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 17:44:24
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cred că un preot ar trebui să ajungă vedetă pentru alte haruri.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 18:18:11
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am făcut un anunț și am dat un link. Părerea despre...mi-am exprimat-o de mult.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 19:30:29
Ekaterina's Avatar
Senior Member

Implicit

Am vazut printre poze si oameni care ii sarutau mana pe scena. Sunt convinsa ca lumea il adora, se poarta de altfel asa cum trebuie ca sa fie adorat, dar e ceva lumesc. In esenta noi trebuie sa fim apreciati in principal de Dumnezeu, sa facem voia Lui si nu voia oamenilor. L-am vazut si de Revelion, cantand cateva cantece la un post tv si nu pot sa il privesc ca preot, de altfel nici nu vine in calitate de preot.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2013, 21:00:39
maria-15
Guest

Implicit

mie imi plac melodiile lui(are si un videoclip care mi se pare SUPERB:http://www.youtube.com/watch?v=lglvaItVUx4 .

si Marius Ciprian Pop e preot si cantaret in acelasi timp,si la fel are cateva melodii frumoase(mai ales cea pe care o canta imreuna cu fetita lui,Antonia).nu mi se pare un lucru rau ca un preot sa cante,mai ales ca nu vad nimic rau in aceste cantece.Parintelui Ciprian chiar Bartolomeu Anania i-a spus ca sunt foarte frumoase versurile cantecelor sale.

acum,in ceea ce priveste "reputatia" parintelui Pomohaci,nici eu nu cred ca m-as duce pe acolo daca s-ar ivi ocazia(m-am speriat de-a dreptul cand am vazut un reportaj la ROMANIA TE IUBESC despre el),insa am auzit si lucruri bune.acum,doar Dumnezeu stie care e situatia reala.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2013, 18:09:17
Ekaterina's Avatar
Senior Member

Implicit

Daca esti preot e bine sa-ti dedici timpul si energia in aceasta slujire, preotia cere mari sacrificii si iti ocupa aproape tot timpul. Dar problema principala nu este aceasta, ca iubeste muzica, ca ii place sa fie vedeta, sau ca sunt frumoase sau nu cantecele lui. Parintelui nu i s-au adus acuze pentru muzica, ci a facut lucruri mai grave. Nu judecam, dar nici nu aprobam ce face ca fiind ceva bun si de urmat.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
pomohaci

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Parintele Cristian Pomohaci nutzy Mari Duhovnici si predicile lor 332 26.05.2013 15:37:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26