![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu am spus "doar plăcerea", ci plăcerea venită în urmă impreunarii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by stefan florin; 03.01.2013 at 16:33:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citește te rog din link-ul pus de mine. E din catehism. În plus, nu Mântuitorul ne-a lăsat Biblia, cel puțin nu toată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2- Poate ca te-nseli fiindca coprolatrie nu apare nici in DEX nici la neologisme. P.S. Am scris acest mesaj fiindca n-am inteles ce vrei sa spui sau ce "orientare" ai: spre frustrare sau spre satisfacere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Versetele trebuia sa le propui de la 2 la 6, nu de la 1 la 7; tocmai acestea din urma(1 si 7) te contrazic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 03.01.2013 at 19:42:59. |
|
|||
|
|||
![]()
....e faptul ca orice parere cu greutate in numar si/sau nume, mai ales a intemeitorilor, trece drept "sfinta", "inspirata", etc.
Nu as putea fi ateu. Dar scepticismul, fie el si teo- sau eclesioscepticism este o cale, sa i zic imunitara, a sufletului impotriva credulitatii, fie aceasta din urma numita si "evlavie".Pavel e singurul apostiol "politic", sa zic asa. A indus o multime de crestini in eroare, doar pentru ca el credea ca Eshatonul va fi in timpul vietii sale. Desigur, aceasta e deja off-topic. Colegul Stefan Florin are o pozitie de bun-simt. E ciudat, dar unii pun Biserica in rand cu/deasupra lui Dumnezeu. Eu Il aleg pe Facator, NU pe Interpretii Cuvintului Sau. Daca El a creat ceva, in cazul de fata femeia, barbatul, si viata lor trupeasca, cine se poate gasi sa Ii zica "Nu e bine ce ai facut"?! Last edited by celestial_pottery; 03.01.2013 at 19:58:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Curăția vieții a trupului și a sufletului pot exista atât în călugărie, cât și în căsătorie. Dar asta ține de fiecare dintre noi cum ne gestionăm viața și ce alegem. Suntem făpturi cerești, trimise vremelnic în corturi pământești spre o mare probă și anume: să vedem și să se vadă încotro înclinăm cu inima și mintea, și înspre ce înclinăm aceea să avem pentru veșnicie. Cum înclinăm în această viață așa ne vom petrece veșnicia. Așadar, veșnicia noastră de noi atârnă unde s-o petrecem.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tot Dumnezeu ne-a lăsat oameni care să ne îndrume (slujitorii Lui) și nu să ne facem noi propia lege.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|