![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum poate fi parasit forumul?
|
|
||||
|
||||
![]()
scrii admin-lui că vrei să parasesti forumul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da... complicat!
As vrea sa-mi pot bloca accesul cam o luna de zile (si sa nu mi-l pot reactiva decat dupa o luna).... apoi sa revin... nu de alta dar forumul da dependenta. |
|
|||
|
|||
![]()
Pur si simplu nu mai intri pe forum.
|
|
||||
|
||||
![]()
tocmai acum de Crăciun?
|
|
|||
|
|||
![]()
Prefer varianta cu autoblocarea... Autocenzurarea nu e prea usoara!
Poate cei care realizeaza platforme phpBB se vor gandi la o functie de felul asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu mai intră o luna ![]() care e diferența între autoblocare și autocenzura aici? nu mai am baterieeeeeeee ... revin ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
atunci trimite un mesaj privat adminului si cere-i sa-ti inchida contul. Simplu!
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Raoul;488312]Si pe mine ma scot din sarite aia care prefera PSD-ul in locul lui Basescu + PDL. Da, PDL a facut rau, dar este incomparabil mai mic cu ce a facut PSD.
Nu zau? Esti mama omida cumva? De unde stii toate astea, ca toti sunt la fel? Pai unii nici nu au fost vreodata la guvernare, cum de stii tu ce ar face sau ce n-ar face? Macar da-le o sansa si celor care nu au avut-o! Cine stie, poate ne vor convinge... Mda, tu ai o fixatie cu Basescu si PDL, bine ca recunosti. Ca argumente zero din cate vad, si grade de comparatie iarasi nu stii sa faci. Acum m-am lamurit complet in privinta ta! toti sunt o apa si un pamint,amintiti-va de finalul piesei OSCRISOARE PIERDUTA...atmosfera dupa alegeri...in fond sa NU UITAM CA Basescu l-a numit pe PONTA priministru!!...chiar nu faceti nici o legatura???ia mai meditati putin!!
![]() ![]() ![]() Last edited by sofiaiuga; 14.12.2012 at 22:35:55. Motiv: toti sunt o apa si un pamint,amintiti-va de finalul piesei OSCRISOARE PIERDUTA...atmosfera dupa alegeri...in fond sa NU UITMA |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si acum sa incepem cu ce a facut PSD: - L-au asasinat pe Ceausescu! - Au distrus si inchis 90% din fabricile si uzinele romanesti, de pe urma carora traiau milioane de oameni! - Au distrus irigatia si tot ce tine de agricultura. - Au privatizat Petrom si tot ce mai ramasese... In caz ca nu stiati Petrom a fost vandut la 1,5 % din pretul real, si l-au dat cu tot cu resurse! - Au abandonat toate proiectele incepute de Ceusescu. Unele au fost reluate si chiar terminate de PDL (a se vedea noile statii de metrou etc.). - Acum au marit taxele si impozitele cu 16% - NU au respectat vointa si suveranitatea poporului care a dorit parlament unicameral si maxim 300 de parlamentari! - Au anuntat marirea accizelor la carburanti - Au fraudat grosolan atat alegerile locale cat si parlamentare, dar mai ales la referendumul de demintere al presedintelui. - NU se tin de nicio promisiune (vedeti faptul cu mentinerea masurilor criticate de ei de pe timpul guvernarii PDL, promisiunea de demisie a plagiatorului si a lui Crin etc.) Iar despre PDL pot zice ca au reuusit sa mentina tara pe linia de plutire, sa nu intram in colaps ca Grecia de exemplu... De fapt nu trebuie sa am cuvinte de lauda la adresa lor, suficient este ca la rele NU se pot compara cu PSD-ul. Daca a facut PDL vreun rau mai mare decat vinderea si distrugerea tarii (vedeti PSD), atunci eu ma retrag definitiv de aici! Aratati-mi un lucru facut de PDL care sa echivaleze cu inchiderea tuturor fabricilor si uzinelor din Romania, si vinderea tarii la straini. Ce mari privatizari a facut PDL?? Astept sa-mi raspundeti!!! Citat:
De unde stii? I-ai vazut la guvernare pe toti?? Citat:
Luati-o si pe doamna/domnisoara Diana care ne-a parasit si mai cititi putin Constitutia. Ea are ceva cu Basescu, de parca Basescu ar conduce tara. Voi habar n-aveti ce forma de guvernamant are Romania si nici ce implica asta! Cum spuneam, cititi Constitutia, costa 3,5 ron! Apoi sunt curios cum il mai puteti acuza pe Basescu... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|