![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă interesează opinia domniei voastre.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dorinastoica14; 12.11.2012 at 12:23:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Din tot ce ai dat tu copy/paste, singura afirmatie valida si cea mai grava este aceea ca acele informatii care pana acum erau in dosare pe hartie si trebuiau procesate manual, vor intra in bazele de date ale firmelor de asigurari.
Iar o data cu trecerea spre sistemul privat de sanatate vor fi folosite pentru a crea polite cu care sa platesti cat mai mult si sa primesti cat mai putin. Deasemeni, e posibil ca legea sa lase posibilitatea aparitiei de discriminari: cine va dori sa asigure un bolnav cronic la care se stie ca medicamentele necesare pe tot restul vietii vor depasi cu mult valoarea asigurarii? In rest, acordul prezumate se stie ca a cazut, majoritatea celorlalte argumente sunt in mare parte nonsensuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În legătură cu bolile cronice pe care le are cineva lucrurile sunt mult mai complicate și nu se pot discuta aici! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta se numeste acordul prezumat si asa cum am spus, a fost un proiet de lege dar n-a fost aprobat.
|
|
|||
|
|||
![]()
toata institutia primeste salariul pe card si eu nu pot sa fiu mai cu "mot" mi-a spus contabila sefa
![]() Se mai poate naste din poporul roman un Con*stantin Brancoveanu sau un Mihai Viteazul? Acum nu. Un astfel de om la noi se naste o data la 200 de ani. Deocamdata statul ramane in somnul cel de moarte, nu se intereseaza, este insensibil la durerea po*porului. Fata de un conducator necrestin nu poti avea incredere, ci doar sa te temi de el. Iar daca supusii lucreaza de frica, acela nu mai este stat democratic. Este democratie comunista, o forma mai pla*cuta la vedere si inselatoare simturilor. Deja acum nu se mai pune problema sa ne salveze un conducator roman, acum se pune problema sa ne salveze Europa si bancile internationale. Azi romanul simplu nadajduieste in aceasta Europa fals democratica. Vin aici crestini simpli, unii primari, si imi spun: „Parinte, noi vrem sa facem o interventie in Euro*pa sa ne dea pentru comuna niste fon*duri europene”. Eu le spun: „Mai, baieti, incercati si voi, dar nu va angajati prea mult, pentru ca Europa e doar cu forma de ajutorare, dar in rest este o forma goa*la, din care nu castigi nimic”. Ne apropi*em de un sfarsit al Europei, in forma pe care o stim noi de odata; ea tinde acum catre un guvern unic, ce va stapani toata lumea, in mod autoritar, ce va conduce toata politica si viata noastra economica. Dar acesta va fi sfarsitul libertatii noastre, pentru ca aceasta guvernare va fi fara Dumnezeu. http://www.badpolitics.ro/parintele-...fi-fara-dumne/ |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa-ti schimbi serviciul cu unul unde esti platita cu banii in mana.
Daca trebuie, trebuie, nu? Si nici cardul de sanatate nu e musai sa-l iei. Iti poti face o asigurare privata, daca nu-ti convine forma sub care Statul iti livreaza serviciile pentru care platesti oricum. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 20:48:11 |
Crestinul ortodox iubeste pe toti ca pe sine insusi indiferent de rasa si religie | mihailt | Generalitati | 16 | 03.09.2009 10:11:02 |
|