Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2012, 20:01:19
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu lucrati si totusi va este greu, de ce?
Alin, nu știu când și dacă o să-ți răspundă ceva userul respectiv, dar îți dau eu o idee: a nu munci nu este echivalent cu Raiul pe pamant. Mai ales într-o țară străină, a trăi complet retras și a nu interacționa cu lumea înconjurătoare poate fi un "jug" greu de dus. Aș zice că este un fel de inadaptare la mediu, la care fiecare adaugă inadaptările sale proprii, dacă se poate spune așa.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2012, 20:56:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Acum cativa ani am trecut printr-o incercare. Am rugat-o pe Maicuta Sfanta sa ma ajute, am scapat din acea incercare.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...34&postcount=1
Ma gandeam cum sa-i multumesc Maicutei
Avem si un Acatist si o rugaciune deosebit de folositoare pentru luminarea si inteleptirea noastra :„Sporirea Mintii” („Sporirea Ințelepciunii”) , caci toate acestea nu sunt intamplatoare , si vin in intampinarea nevoilor si slabiciunilor noastre . Vom gasi Sfantul sau sfintii potriviti nevoilor noastre , prin rugaciune la icoana Maicii Domnului care ramane cea dintai mijlocitoare in fata Bunului Dumnezeu . Voi posta ceva mai incolo rugaciunea de folos , la threadul dedicat Maicii Domnului . Vorbim atat de mult de un sfant sau altul si o uitam pe Cea dintai Mijlocitoare ! Sa nu uitam fratilor , ca toti Sfintii la care ne rugam , au fost ei insisi mari rugatori la Maica Domnului . De ce s-o uitam , de ce s-o neglijam , de ce vorbim atat de putin pe acest forum ORTODOX de Maica Domnului ? E drept asa ceva ? Zeci si zeci de pagini inchinata Sfantului Nectarie , si atat de putine pagini inchinate Maicii Domnului ! Zeci si zeci de pagini inchinate desfranarii , si doar cateva inchinate Maicii Domnului !
Unde eram noi acum , daca Maica Domnului nu mijlocea si se ruga pentru noi ? Exista oare Sfant care sa nu se fi rugat staruitor , cu lacrimi si umilinta la Maica Domnului ? Nu , nu exista cu siguranta !
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , miluieste-ne pe noi !+
Vechi 29.10.2012, 21:03:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Alin, nu știu când și dacă o să-ți răspundă ceva userul respectiv, dar îți dau eu o idee: a nu munci nu este echivalent cu Raiul pe pamant. Mai ales într-o țară străină, a trăi complet retras și a nu interacționa cu lumea înconjurătoare poate fi un "jug" greu de dus. Aș zice că este un fel de inadaptare la mediu, la care fiecare adaugă inadaptările sale proprii, dacă se poate spune așa.
Prefer totusi un raspuns de la persoana in cauza :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Sfant protector" ? derbyc Generalitati 7 06.05.2012 07:54:23
Sufletele celor ce aleg sa fie incinerati se ridica la cer? cornel cornel Intrebari utilizatori 23 04.04.2011 00:06:58
Cum l-ati descoperit pe Sfantul vostru protector? tigerAvalo9 Generalitati 19 15.03.2011 21:17:01