![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E usor sa fluturi numere dar cand esti luat la bani marunti, din 12 viteji raman o baba surda, un mosneag chior 10 muritori de foame carora li s-a promis cate un sac de lapte de soia (vorba vine, mai mult o combinatie dubioasa de soia si ulei de palmier) + 1 baie gratis. Si stiind ca tot ce li se cere e 10% din venituri (adica mai nimic) plus prezenta la spectacolul cultural de vineri seara si sambata dimineata, cum sa lase sa scape o afacere asa buna? In schimb cand s-a prezentat cazul unui pastor adventist trecut la ortodoxie, gata au sarit domnii aventisti ba sa li se dea numele, ba ca n-au nici un pastor care le-a parasit crezul (asta da incredere in sistemul propriu de brainwashing). Un pastor adventist revine in Biserica cea Una http://laurentiudumitru.ro/blog/2008...erica-cea-una/ Citat:
Daca botezul facut in copilarie n-are nici un efect asupra constiintei individului, asa cum spuneti voi, in schimb educatia stramba, da. Ala saracul cand ajunge la 14 ani n-are decat o solutie: sa se boteza adventist ca in rest a fost "educat" ca toate relele pamantului si toti "copii rai" sunt in Biserica Ortodoxa. Ca asa imi zicea cu mandrie o fetiscana adventista, ca ea nu e ca ortodocsii aia care bat discotecile si beau de cad in santz. Si cum ea era deja la varsta la care "ortodocsii" bat discotecile, a inceput sa bata si ea barurile si cluburile, probabil a ajuns si prin discoteci - la betii n-am auzit sa fi ajuns dar n-ar fi de mirare. Si ultima data cand am auzit de ea, slujea "Domnului" intr-un cazinou. Pai cum sa nu fie lucrarea "Domnului" (Ban?), n-au tras si apostolii la sorti? Si mai stiu personal inca vreo 3 cazuri in care legatura cu adunarea adventista a ramas formala, o fata cel putin, inteligenta peste medie a spus ca nu crede o iota din toate povestile cu Ellen White - profeteasa pute de la o posta a minciuna. Mai avea si o sora care taicasu', tot adventist convins incerca sa le plaseze ca "d'soare de companie" inca de minore fiind la diversi "conationali" cu bani. Alta, si-a depus cererea de iesire din adunare pentru ca vrea sa se casatoraeasca cu un ortodox - desi nu cred ca va deveni o ortodoxa convinsa pentru ca este foarte formala si foarte lumeasca. Da, stiu si un caz de convertire totala la ortodoxie cu slujba mirungerii si lepadarile de adunarea ereticilor. Si apropo de educatie, am intrebat un pustan ca el cica chipurile nu poate face sport in Sabath, unde scrie asta in Biblie. A raspuns binenteles ca papagalul "sa nu-ti faci lucrurile tale in Sabath". Pai mancarea, televizorul, plimbarile de agrement, nu sunt "lucrurile tale"? Pauza..a ramas ca e in curs de a citit Biblia. Probabil cand o sa ajunga la NT, daca nu o sa-l "ajute" pastorul sa-l inteleaga gresit, o sa inteleaga si treaba cu Sabath -ul. Citat:
"Și strâmtă este poarta și îngustă este calea care duce la viață și puțini sunt care o află." (Matei 7:14) Iar dintre adventisti, si mai putini, cand diavolul prinde ceva, greu ii da drumul din gura. Citat:
Macar ceilalti pot aveau o scuza: n-au auzit macar o data in viata lor o predica ortodoxa cap coada. Nici nu pot fi dati afara din Biserica dintr-un motiv simplu ..nici nu prea calca pe acolo. In schimb la neoprotestanti ipocrizia se pare ca e la ea acasa, de asta sunt exclusi cei care o imping mai departe decat poate tolera comunitatea sau media generala ca sa zic asa. Last edited by AlinB; 09.07.2012 at 15:54:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca acei calugari ar fi fost adventisti ne-ati fi scos ochii pana acum. Dar , stiu , Adevarul doare ! Cand nu iti convine ceva - devii ironic. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti pierzi timpul cu comparatii din astea, la ei botezul e doar o baitza de dat in spectacol.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu toate ca aceste momente ar trebui sa fie de tristete , eu , insa , am si o picatura de bucurie - pentru ca ma intaresc in credinta : Biserica este prigonita datorita existentei Lui Hristos in mijlocul ortodocsilor ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-i asta și nuțucuței că dânsa trăiește cu impresia că i-am "ciunțit" Scriptura de respectivele făcături. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]()
Întreabă secretarul oricărei biserici adventiste și te va lămuri.
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"că largă este poarta și lată este calea care duce la pieire și mulți sunt cei care o află."(Matei 7:13) Cam 86%. Citat:
Citat:
Limita calității de membru nu e impusă de scrupulele membrilor, ori de media aritmetică dintre rece/clocot, ci de Legea lui Dumnezeu. Last edited by osutafaraunu; 09.07.2012 at 18:11:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că rata "succeselor terapeutice" în cazul botezului infantil e cât casa [Poporului]: tratament excelent, pacient mort! O bătaie de joc la adresa instituției Botezului...
|
|
|||
|
|||
![]()
No chance! În Biserica Apostolică și în Biserica Adventistă nu există călugări.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar bebelușului i se face "băiță". În văniță. Ori în... cristel-niță. De la caz...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|