Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2012, 09:33:56
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Draga mea,daca atat ai inteles din postarea mea,nu pot decat sa regret...
Am lecturat pana la "nu pot intelege orbirea cu care isi predau tara in mainile acestor indivizi,cand se vede cu ochiul liber ce urmaresc si cum pun tara pe butuci in doar cateva luni si calca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile josnice" si mi-a fost suficient sa vad cum judecati lumea. Lumea nu e oarba, credeti ca nu vede ce se intampla? Ramane ca si d-voastra sa intelegeti asta.
Vechi 07.07.2012, 09:35:04
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Citat:
Draga mea,daca atat ai inteles din postarea mea,nu pot decat sa regret...
Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".
Vechi 07.07.2012, 09:36:01
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
Pai ati spus "Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie."

de ce ar fi monarhia pentru Romania, "un ideal frumos" ?? eu zic ca ar fi un cosmar!
Sigur,este opinia dumneavoastra,v-o respect,insa aici se discuta alt subiect.
Vechi 07.07.2012, 09:36:54
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".

N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-i mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)
Vechi 07.07.2012, 09:40:19
sad story sad story is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-l mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!
Vechi 07.07.2012, 09:42:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Daca, prin absurd, 51% din romani il mai doresc pe presedintele Basescu, atunci voi accepta decizia lor, insa eu voi fi in acei 49%.
Si eu voi fi tot " minoritar ".
Vechi 07.07.2012, 09:42:32
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil sunt escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili, nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!
Ma faceti sa zambesc :) Suntem facuti de ras, ideea e sa ne scoata cineva din mocirla, iar cei doi n-au cum sa o faca, dar asta e alta poveste. Asa, cazuti cum suntem jucam sah, iar presedintelui jucator vreau sa-i dau mat, ca sa vada ca totul are o limita, chiar si in mocirla.
Vechi 07.07.2012, 09:44:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!
Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...
Vechi 07.07.2012, 09:48:20
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...
Nu uita sa ne aduci aminte ca doarme ca un porc. Poate asa ne schimbi decizia si uitam ca de 8 ani santem condusi de un dement.
Vechi 07.07.2012, 09:48:20
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Macar din acest punct de vedere eu si Ioanna suntem in asentiment...:)
Ma retrag si eu ca am de invatat si oricum,ce am avut de scris am scris...restul sunt doar comentarii fara sens.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18