![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc tuturor pentru gandurile bune.sa stiti ca inca nu am trecut de acea stare.................
Last edited by patricia2006; 23.05.2012 at 15:19:40. |
|
|||
|
|||
![]()
ekaterina multumesc frumos pt ceea ce mi-ai trimis pm.........astept sfaturile voastre
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce faci,Patricia,cum te mai simti,te-ai mai linistit putin?
|
|||
|
|||
![]()
heaven sa sti ca un pic m-ai m-am linistit..ziua.caci seara cand vine de la munca iar ma deruteaza.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Hristos s-a Inaltat!
Deznadejdea vine de la diavol. Aveti mare grija cu aceste cugetari rele caci ele atrag boala si raul asupra ta. Roaga-te neincetat. Si eu am trecut prin starile tale dar daca nu era boala as fi ramas departe de biserica si implicit asta ar fi insemnat moartea sufletului meu. Bucura-te sora ca Domnul te iubeste si pe cine iubeste Domnul, cearta. Dumnezeu si Maica Domnului sa fie cu tine sora. |
|
|||
|
|||
![]()
bun gasit.....dragii mei prieteni astazi m-am simtit foarte rau,si cand ma simt asa imi vin in gand numai idei idioate,ma gandesc iarasi la cancer si la moarte,,,nu maI POT.VREAU SA GANDESC ALTCEVA.....NU STIU CE SA FAC,,,,,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu deznadajduiti! ..odata cu incercarea, suferinta ..vine si ajutorul!! Important este sa il vedem, sa-l vedem, sa-l constientizam. D-zeu ne iubeste pe toti, iar pentru ca ne iubeste asa mult , nu ne lasa singuri! Asa ca rabdare si Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ce ocupatie ai?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
Pentru sufletul unui sinucigas! | mariusv90 | Intrebari utilizatori | 7 | 03.02.2012 15:03:09 |
Raspuns la non-raspuns! | alecsandru | Generalitati | 1 | 05.05.2011 23:19:01 |
Poze pentru sufletul nostru | cozia | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 08.01.2010 06:35:38 |
Un loc pentru sufletul tau | dumitruortodox | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 10.12.2008 23:48:36 |
|