Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2011, 11:10:14
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
dar CNAS nu se dedfiinteaza.
casele private sunt doar alternative.
Dupa cum ai vazut, vor sa desfinteze casele judetene si sa le inlocuiasca cu cele private. Vom vedea ce-o iesi si din asta.
Reply With Quote
Vechi 30.12.2011, 16:26:03
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dl Boc e un inselat de draci care favorizeaza masiv Ardealul (vedeti cum se dau fonduri).
Domnia sa e originar de pe langa Cluj.
Se stie foarte bine ca majoritatea ardelenilor sunt foarte instariti comparativ cu restul romanilor din tara.
Asa ca masurile astea o sa afecteze cel mai mult pe cei din Moldova si pe cei din Tara Romaneasca.
Asta deja miroase a epurare etnica vis-a-vis de urmasii dacilor liberi ramasi pe teritoriul Romaniei (care se pare sunt mai putini prin Ardeal da alcatuiesc majoritatea populatiei in Moldova si Tara Romaneasca).
Vechi 30.12.2011, 20:47:07
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dl Boc e un inselat de draci care favorizeaza masiv Ardealul (vedeti cum se dau fonduri).
Domnia sa e originar de pe langa Cluj.
Se stie foarte bine ca majoritatea ardelenilor sunt foarte instariti comparativ cu restul romanilor din tara.
Asa ca masurile astea o sa afecteze cel mai mult pe cei din Moldova si pe cei din Tara Romaneasca.
Asta deja miroase a epurare etnica vis-a-vis de urmasii dacilor liberi ramasi pe teritoriul Romaniei (care se pare sunt mai putini prin Ardeal da alcatuiesc majoritatea populatiei in Moldova si Tara Romaneasca).
Nu te lasa inselat de aparente! Stii cum e...la toti ne e greu, dar nu la fel! Eu sunt de unde e finul lui Baselu' dar crede-ma ca nu o duc mai bine decat cel din Moldova. Avantajele le simt doar ei (cei care ne conduc) in buzunare doar nu-ti imaginezi ca noi ceillalti avem sau vom avea vreodata vreun beneficiu.
Sunt atat de multi oameni capabili in tara asta si ma crucesc cand vad ce idioti ne conduc! Astia sunt cu astia defilam! Vai mama noastra!
Reply With Quote
Vechi 30.12.2011, 22:16:20
Senior Member

Implicit

http://www.vrn.ro/judetul-vaslui-al-...-tara-la-somaj
In Vaslui este o rata a somajului de 9.42% in Arad este o rata a somajului de 3.38%.
http://www.aradon.ro/somajul-la-cote-minime/948844

Cifrele zic cam diferit.
Eu nu aud de vreun program de la guvern sa se faca locuri de munca in Vaslui sau in Gorj sau in alte judete unde e somajul ridicat.
Vechi 31.12.2011, 03:41:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Dupa cum ai vazut, vor sa desfinteze casele judetene si sa le inlocuiasca cu cele private. Vom vedea ce-o iesi si din asta.
Avantajul fiind care?
Cele de stat nu puteau scurge suficienti de multi bani de la buget in buzunare straine cu licitatii de software si hardware inutil?
Reply With Quote
Vechi 31.12.2011, 03:49:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
http://www.vrn.ro/judetul-vaslui-al-...-tara-la-somaj
In Vaslui este o rata a somajului de 9.42% in Arad este o rata a somajului de 3.38%.
http://www.aradon.ro/somajul-la-cote-minime/948844

Cifrele zic cam diferit.
Eu nu aud de vreun program de la guvern sa se faca locuri de munca in Vaslui sau in Gorj sau in alte judete unde e somajul ridicat.
Poate ar trebui sa compari mai multe judete..
Si mai e ceva..poate la ei se fura mai putin si atunci ramane mai mult si pentru oameni..

Last edited by AlinB; 31.12.2011 at 03:52:46.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2011, 13:55:58
Senior Member

Implicit

Dl Boc nu cred ca e roman,adica are nume de roman,dar nu prea se comporta ca un roman,a se vedea si ce pozitie a avut cand a cerut UDMR desfiintarea arhivelor Romaniei,adica de nepasare.Da nu intervenea dl Basescu,nu prea se stie ce iesea.
(administratia prezidentiala a considerat respectiva lege ne-constitutionala).
Pai daca judaisti inselati de draci de la FMI cer sa faci masuri sa iti distrugi neamul,cine te pune sa asculti de masurile acestea?
Pai poate s-or gasi printre natiunile europene mai bogate sa te mai ajute cu bani,poate Germania,sau stiu eu prin tarile nordice,sau UK sau chiar Rusia.
(Italia probabil ca ar dori sa ne ajute,dar si dansii sunt intr-o situatie materiala proasta acum si nu au de unde).
Eu chiar nu inteleg orientarea pro-judaista a celor din PDL in contra multor europeni.

Nicaieri in Europa nu mai e asa ceva cu sanatatea,cum s-a facut acum in Romania.

Last edited by mihailt; 31.12.2011 at 14:03:16.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2011, 14:33:23
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Avantajul fiind care?
Cele de stat nu puteau scurge suficienti de multi bani de la buget in buzunare straine cu licitatii de software si hardware inutil?
Acele buzunare straine pprobabil vor acces direct la conducta fara prea mare bataie de cap.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2011, 16:06:37
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul

deci CNAS ramane in Bucuresti, dar casele judetene de stat nu vor mai exista, am inteles.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2011, 18:33:28
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
deci CNAS ramane in Bucuresti, dar casele judetene de stat nu vor mai exista, am inteles.
Eu cred că nu ați înțeles bine cum stă treaba. Ca regulă generală, numărul funcționărimii de stat crește continuu, nu scade.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
legea veche Danut7 Generalitati 245 14.02.2011 20:25:11
Legea Sfanta Danut7 Generalitati 4 25.11.2010 20:28:16
LEGEA JUNGLEI alexandra28again Generalitati 5 21.06.2008 13:53:49
Legea atractiei CM Generalitati 9 25.11.2006 15:59:58